Ogze Durdudilerrr valla cok acikta tutmadik. Alt degistirmeden degistirmeye havalaniyor. Siz yapiyor musunuz?
Durdudilerrr Birgecan Ogze çok az alt değiştirirken yapiorm bnde. Kızlar krem falan vermedi ya bu dr vermesi lazm değil mi allah aşkına çocuk boş yere acı cekio gbi yarın körfeze gdecem göstermeye. Siz krem falan sürüo msnz batikon dışında bise yapio msnz yani
Birgecan Durdudilerrr yok yapmadım hiç. Ilk gün çişini yaparken ağlıyordu degince ama akşam 6 7 gibi geçti alisti sanirim. Fitil alınca o gün bol bol uyudu
Ogze Durdudilerrr yok surmuyoruz hatta batikonu da biraktik artik. Ara ara huysuzlugu oluyo. Gidince doktor ne dedi yazar misiniz?
Birgecan Durdudilerrr hâlâ devam ediyor ya sancılanıyor arada artık üşüttü ondan mı yoksa yapamadığı için mi zorlanıyor bilemedim. Kaka rengi falan normal ama.
Durdudilerrr Ogze öğretmen tipi var tahmin ettm meslektasz 😊 teramicin verdi sadece güzel olms sünneti dedi batikon dökmeyin artk dedi
Ogze Durdudilerrr sevindim cok. Peki hic lekelenme oldu mu sizde. Bugun birazcik leke olmus azicik kan var gibiymis. Doktoru aradim normal dedi ama biz panik yaptik.
Durdudilerrr Ogze beze de bulasmstı kan korktum tekrar kopuk bardak koydm. Banyoyu ne zaman yaptrcksnz
Birgecan Ogze benimki kakasini yapmaya çalışırken söyleniyor oyle ağlaması kalmadı bi ilk gun ağlıyordu çişini yaparken akşamına geçti. Genel huysuzluk olabilir. Mesela uyku saati geçti mi çok ağlıyor benimkisi