Ogze Durdudilerrr batikonu gunde 2 defa dediler. Biz sargi bezini degistirdik. 3 bucuk 4 saatte bir bezini degistirip fitil veriyoruz.
Birgecan Ben de baticon sürdüm sargı beziyle. Bezini kapattık bisi koymadım. Ikıncı fitili de verince iyi e rahatlattı fitil iyi geliyor.
Birgecan Durdudilerrr yok bir günlük dedi hatta ben 12 de bile vermedim iyiydi maşallah uyuyordu. Bi 4te bi de 8 de vermistik
Ogze Durdudilerrr ya eve bi geldik her yerinde uzun uzun saclar var ben anlamadim. Bezinin icinden bile sac cikti. Topla topla bitmedi nerdeyse. Bonesiz mi girdiler nedir.
Birgecan Durdudilerrr benimki de üşüttü galiba hep bi sanci var gibi kaka yapıyor baya. Onun sancisina ağlıyor onun dışında toparladı gibi
Durdudilerrr Ogze barış beye götürecek msnzkontrole bi baksn sünnet durumuna diye. Haftaya gtsem mi suat hocaya diorm. Ya da körfezde herhangi bi dr a ya da suleyman hocaya ay bilemedm sana sorm dedim
Ogze Durdudilerrr yok normal muayene zamani goturucem 2 hafta sonra. Iyilesiyor gibi anormal gelmedi bana cunku. Huysuzlugu da cok kalmadi. Sizde nasil?
Ogze Durdudilerrr valla cok acikta tutmadik. Alt degistirmeden degistirmeye havalaniyor. Siz yapiyor musunuz?