Yasemin000 Kızlar merhaba kışlık alışverişe ne zaman başlayacaksınız hangi sitelerden alıyorsunuz fikir olsun birbirimize. Sezon daha yeni açılıyor fiyatlar ne zaman düşer sizce ?
Tortilla_ Yasemin000 açtığınız iyi oldu bu postu. Bende nerden alışveriş yapsam diye düşünüyordum. Minicity. Com çok duydum ve LCW . Minicity den yazlık alışveriş yapmıştım ve güzeldi ürünler. Sadece kalıp küçük gibi geldi
Aselinaannesi Yasemin000 lc wakikiden yada civilden yapmayı düşünüyorum.8 aydır bu iki siteden alışveriş yapıyorum çok memnunum ,kış olduğu için ekstra yedek kıyafet te bulundurmak için fazla alcam biraz
Yasemin000 Sumeyyelan ben de ikisinden alıyorum bir de koton ama yeni sezon Daha tam gelmemiş herhalde
Tortilla_ Aselinaannesi evet kalıp olarak dar ama renkleri solmadı bende . Diğer ürünleri öyledir o zman
Ikrazumra19 Yasemin000 ben lcw dan aliyorum indirime girmez artik sezon daha yeni acildi sezon sonunda yaz gelirken dilan giriyor genelde
Sarisin Yasemin000 Siteden aldım, bayram zamanıydı mağazada henüz kışlıklar yoktu 😊 Sitenin outlet kısmına da bakın çok uygun oluyor
Kuzumveben Yasemin000 ben biraz indirimciyim valla yazlık alişveriside kis gelmeden yapmaya baslamistim cok guzel parcalar oluyor valla hemde cok uygun🤩
Aselinaannesi Yasemin000 civilin ürünleride güzel kalıpları normal kalıp yıkandığında renkleri solma falan yapmadi