Kitapkurdumom RundownMom hazir damacana suyu canım, tabi 8 9 aylik olana kadar kaynattim ilittim oyle icirdim sonrasinda da artik kaynatmaya gerek görmedim
Demlidem RundownMom hazır su veriyorım bende hatta onu bile kaynatıyorum hipp yada hayat hangisini bulabilirsem
ZyNpYigit RundownMom hayat su damla su şise ilnlari aliyorum oncexen kynatp sogtuyrdum smdi drek biberonakoyup veriom
Perissmom RundownMom doktorlar artık kaynamış su önermiyorlar, mineral yapısı bozuluyormuş. Hazır suyu direkt olarak vermek gerekiyormuş, biz daha su içmiyoruz ama 10 gün sonra öyle vereceğim.
attbianne RundownMom erikli yada hayat su 7 ayına kadar kaynattim artık kaynatmadan direk veriyorum bı sorun olmadı
File351047 RundownMom önceden kaynatıp soğuttum hazır suyu veriyordum bebeğim içmiyordu şimdi bebekler için olan hazır sulardan veriyorum bol bol içiyor
Didem52miray Ben 3aylikdan beri su veriyorum Dr kaynatma gerek yok dedi. Ama oğluma kaynatıp veriyordum Idrar yolu enfeksiyon olunca suya erken başladık normal.hazir su veriyorum