fsdemir merhaba anneler 1.yaş kan sayımında demir eksiliği ve hgb düşüklüğü çıktı neler yapabiliriz bilgisi olan varmı
meslis fsdemir bizde 14 aylığız demir depomuz boşmuş dün tahlil yaptırdık ferrum sanol şurup verdi dr yarın kullanmaya başlıycaz bakalım.
Asli123 fsdemir bizde de düşük çıktı 9 aylık kontrolde 😔 zaten iştahlı değil bu ara üst dişler çıkıyor hiç yemiyor. Ne yapacam hiç bilmiyorm. Ben karamürver özü aldım içiriyorm. Şnşallah faydası olur. Tabi doktor şurup verdı onu da içiriyorm
fsdemir Umutegem sonuc bugun çıktı doktorada soramadım takıldı aklıma yaa doktor ne açıklama yaptı peki ne verdi
Umutegem fsdemir cnm her cocukta olan biseymis oglum kan damlasiji felan icmiyordu sase verdi cok sukur onu iciyor 2 ay sonra kontrole gel dedi insallah duzelir
Ayazhan-1302 Umutegem kaç ayliksiniz değeriniz kaçtı bizde başladık 2 ay sonra gel dedi çok üzüldüm ya çok çok iştahlı değil ama yinede yiyordu niye öldü anlamadım
Umutegem Ayazhan-1302 19 aylik olavagiz cnm cinko 46 demir (serum)25 baya dusuk bide ben talesemi tasiciyim cocuktada olmaz drdi ama degerleri cok dusuk
meslis Umutegem bizde damla kullanıyorduk ona rağmen düşük bu şurup en etkilisiymiş ondan verdi birde dişleri boyuyor boğazına akıt direk dedi nasıl olacak bilmiyorum.
Umutegem meslis insallah icer cnm da icmezse cok sknyi valla bide kabiz yapiyor o ayri bi dert .hergun masallah yumurtasinida yediriyorum ama kirmizi et yemiyor kiymayi yio sadecr onu caktirmadan corbalara yemeklere katip ole yiyo
Ayazhan-1302 meslis bize bide zinco verdi ferrumla zincodan şırınga gibi bisey çıktı ikisinide onla veriyrm akıtarak öyle deneyin bi isterseniz
Ayazhan-1302 Umutegem bizde 18 ayligiz bisey sorcam kırmızı et denilen kiymayla aynı değil mi ya yani parca et şeklinde mi yedirmemiz lazım bnde hep koyma ve köfte tarzı veriyrm
Umutegem Ayazhan-1302 ayni sey cnm yada sakatat dalak felan da iyi diyorlar ama yemiyor . Kiymayla idare edioz bizde napalm oda cok cok az
Ayazhan-1302 Umutegem bizde aynı kıyma köfte azda olsa yiyor inşallah düzelir demirleri bebislerimizin
Asli123 fsdemir bende düzenli kan damlası veriyordum. Sidefer veriyordum. Sanırım yetersiz beslendi ondan. Ferro sanol şurup yazdı sabah akşam aç karna içiriyorm.