Linasuannesi sempatiksebek blendırdan geçir kaynadıktan sonra sonra bir bardak sütle kaynat canım bukadar
sempatiksebek Linasuannesi çokk teşekkür ederim çok gecccen bi gönderidede bu çorbayı yazmıştın anne çayı gönderisinde taaarifi soracaktım bi baktım gönderi kalkmış
Balyanaklikiz Linasuannesi Soğan, havuç dilimleyip mi atıyorsunuz. Bnmde sütüm çok az bebeğim emmiyo. Bende deneyeyim. Çaylar, hoşaflar denedim olmadı.
Burcuu10 Yelizisz aktardan aldım taneli kimyon onu sıcak suda demliyorum 1 tatlı kaşığı kadar akşamları içiyorum 1 bardak
Derenipek Deletedmom382 en güzel süt yapan tek şey su bol bol su içmek şahsen ben çareyi onda buldum hoşaf falan bahane bide rezene içiyorum hem ödem atıyor hem de süt yapıyor
Cansu_ertem Deletedmom382 1 su bardağı pekmezle yarım su bardağı sıcak suyu kavanozda karıştır üzerine 1 yemek kaşığı tereyağı yak her gün ısıtıp 3 kaşık ye
cansurellaaaaaaaa Deletedmom382 badem ye canım kavrulmus badem uykuya dal göğüslerin patlıcak gibi sisiyor
EslinaMoms Deletedmom382 kuru yemiş ve bol bol yeşillik ye canım bide tatlı şeyler muhallebi sütlüaç lokum felan
Linasuannesi sempatiksebek sütü çok atmadın dimi rengi yeşil çorbanın baharat sadece tuz bide tuzunu en son atmalısın