Ebrarveannesi Deletedmom382 bebeğim iki aylık başlarda sütüm çok iyiydi daha sonra sütüm azaldı bebeğimi kontrole goturdugumde doktoru kilo almamış dedi bebeğime sütüm yaramamış.. 😔 günde altı kez mama veriyorum doktorum sütüm olması için stresten uzak dur dedi kafan rahat olsun dedi bebeğini uyuttugunda sende onunla birlikte uyu dinlen dedi rezene içtim anoson içtim süt arttırıcı Damla kullandim enginar macunu yedim marul yedim günde üç litre suyumu içtim fayda etmedi 😔 sinir stres yaptığın sürece sütünün olmasını bekleme ben ne dinlene bildim ne skinti ne stres sağolsun eksik olmadı hayatımda 😔
Burcinn3 Ebrarveannesi öyle düşünürek bitmez stresiniz bakın 7 gündür hastanede bebeğimle beraber kalıyoruz allah tedavisi olmayan dert vermesin öyle düşünmeyin rahat olun benim de stresten sütüm azaldı ama hastanede neler gördüm bu 7 günde o yüzden siz sakin olun bebekte kendini iyi hissetsin bebeğiniz ile beraber uyuyun stres yapmamaya çalışın başka güzel şeyler düşünün inanın geçecek sağlıcakla kalın 💐🙏🏻
Sessizlik20 Ben de dun bulgur yedim kendı kendıne sutum akmiş aynı zamanda kefir de içmiştim etkılı olmus demek ki
Linasuannesi sempatiksebek bir demet dereotu bir adet soğan bir adet kabak rendeleyip kaynatıyorsun istersen havuçta ekle havuç süt kanallarını açıyor sonra bir bardak süt ekle kaybat canım bukadar haftada bir iki içerim ben sütüm fena akar ogün
Fatmabgoksel Deletedmom382 kafa rahatligi öncelikle, bol su, kuru dut, rezene, dereotu, bulgurpilavi, meyve, yesillik
Burcuu10 Yelizisz aktardan aldım taneli kimyon onu sıcak suda demliyorum 1 tatlı kaşığı kadar akşamları içiyorum 1 bardak
Elifelcn Özellikle kimyon çayı mucize kızlar bebeğimin de hic gaz sorunu olmamıştı çok iyi de süt yapıyor
Linasuannesi sempatiksebek blendırdan geçir kaynadıktan sonra sonra bir bardak sütle kaynat canım bukadar