Birkullanici Kızlar elim ayağım titredi bazada yanımda yatırıyorum onun uyıdupu taraf kapalı düşemez emzirirkwn napmılım nereye koymuşum çocuğu uyıya kalmışım patdedi bi ses geldi çığlık attı zor sakinleştiedim şimdi emitor ve uyuyor parkeye düştü napmaö lazım
Sadecebirkul Birkullanici çok mu yüksekten düştü? Hemen uyutmayın en az 2 saat gözlemleyin kusma ya da gözlerde kayma vs olursa hemen bi acile gidin çok geçmiş olsun
Berrinsoyagazi14 Birkullanici çok geçmiş olsun aynısını bende yaşamıştım Çok çok zor 2-3 saat birşey vermeyin uyutmayın fışkırır gibi kusarsa gözlerede kayma olursa Dr götürün birde soyun bakın şiş morarmış mu diye ilk 24 çok önemli çünkü Allah korusun 🙏 birde 50 cm üzeri düşmeler tehlikeli diyor drlar bilginiz olsun
Cihangiriinannesii Birkullanici gözlerde kayma, fışkırarak kusma var mı? Uyutmayin bunları takip edin mutlaka. Çok geçmiş olsun
Elaa4050_ Birkullanici geçmş olsun çok kaç aylık uyutmayın derim 2 saat gözlemle yin gözlerde kayma kusma olursa acile götürün inşallah bişi yoktur
ElfYgt Gözlerde kayma varmı fışkırarak kusarsa hiç bekleme hastaneye götür bi müddet uyutma gözlemle çok geçmiş olsun
Sadecebirkul Birkullanici korkmayın sakin olun uyutmayın uyuyorsa uyandırın oyun falan oynayın bişey yoktur belki ama yine de uyutmayın derim
Deniiz Evet uyandırın 2 saat uyutmayın gözlerde kayma kusma ateş terleme şişlik durumunda acile gidin geçmiş olsun
Sadecebirkul Birkullanici Allah’ın izniyle birşey olmaz bende koltuktan düşürmüştüm 2 saat uyutmadım takip ettim baktım bi huzursuzluğu da yok uyuttum o gün bütün uykularından korkarak uyanması dışında bişey olmadı çok şükür. Çok çok geçmiş olsun
1mom1baby Birkullanici panik yapmayın siz bi süre uyumayin ters bi durum olursa hastaneye götürürsünüz
funda67 Birkullanici çok çok geçmiş olsun aynı duruma benzer bizde yaşadık doktor uyuya bilir sıkıntı yok ama takip edelim demişti kusma ateş uykuda değişiklik farklı bir tepki görünce getirelim demişti
Mom0870 Birkullanici 2 saat kadar uyutmayın takip edin. Benim oğlumda düştü bir kere. Bir şey olmaz Allah’ın izniyle sakin olun. Başının neresini vurdu? Şişlik vs var mı?
Birkullanici Mom0870 heryerinenbaktım sırt üstüydü yani vurduysa arkasını vurmuştur allahım nasıl yaptım böyle bir hata şok oldum ağlama sesiyle