Yusuf21mirza Mrb arkadaşlar bebeğim 30 günlük ve iki gündür ateşi vardı evde kendim düşürmeye çalıştım ama düşmeyince hastaneye gittik ve kan tahlili aldılar kanında enfeksiyon varmış çocuğumun doktor yatıralım dedi ama hastane ortamı pek temiz olmadığından yatırmadım coronadan korktum antibiyotik fitil ve ağrı kesici verdiler başına böyle birşey gelen varmı korkuyorum birşey olcak korkusundan ne olur yardım edin
Kurt45 Yusuf21mirza benim 4 günlükken geldi başıma kültüründe bisey yoktu ama bir gün yattık hemen geçti bisey olmuyor dert etmeyin
Emir123ali Yusuf21mirza doğduğunda kanında enfeksiyon var dediler ve oğlum 15 gün yatdı şuan iyi şükür inşallahh birdaha olmaz allahım sağlık versin inşallahh bütün bebeklere allahıma emanet olsunlar inşallahh 🤲🤲
Deletedmom_9857 Yusuf21mirza hastane de yatsa daha çabuk toparlar ama malum durumlardan zor olur tabi antibiyotik düzenli ve ölçülü içmesini sağlayın biz geçen sene geçirdik kızım içmedi kustu bizde yatmak zorunda kaldık daha çabuk toparlanmıştı inşallah sizin de öyle olur 🤲🏻
meltemustafaras Yusuf21mirza Bizim anne karnında geçmiş enfeksiyon bebeğime 5 gün yoğun bakımda yattı damar yolundan ilaç verdiler evdede 4 gün ben devam ettim antibiyotiğe geçer tez zamanda inşallah
Yusuf21mirza Emir123ali işte ben hastanede yatırmak istemedim corona korkusu var şimdide tedirginim ALLAH korusun birşey olursa ne yaparım ben diyorum
Kurt45 Yusuf21mirza bende evde istedim ama küçük olduğu için bırakmadı doktor şikayeti de yoktu böbrekleri ne bakıldı tetkik için kan verdik o zaman gözüktü diğer gün sabah kültür temiz çıktı bizde çıktık hastaneden 4 gunluktu benim bebeğim ondan yattık
Emir123ali Yusuf21mirza canım ben devletde doğum yaptım mecburiyetden riskli gebelikti bebeğim doğar doğmaz birinci özel hastanede koranalı olmadığı için bebeğimi o hastanede yatırdık seni çok iyi anlıyorum çok zor bi süreç allah yardımcın olsun bebeğim hiç doğru düzgün gözünü açamıyordu ve beni emmiyordu Ve acil olarak gitdi 15 gün çok zor allahım yardımcın ve bebeğine şafi ismiyle allahım acil şifalar versin inşallahh
Emir123ali Hamzam isterseniz oraya bi götürün içiniz daha rahat olur yatarak bakılırsa daha iyi olup gelir inşallahh
Yusuf21mirza Deletedmom_9857 bende antibiyotik verdim bu akşam ama zorla icirdim en son kustu attı bende sadece fitil taktım şimdi ateşi yok ve uyudu sabah tekrar antibiyotik vericem bakalım onuda kusarsa veya atarsa mecbur yatiricam ve hiç içime sinmiyo hastaneye yatirmak.sizede geçmiş olsun rabbim bi daha yasatmasin INŞALLAH
Hamzam Emir123ali ben zaten o hastaneye gidiyordum ☺️ doğum da orda yaptım,O yuzden medicale geçicem,ama kadın dogumcum munibe hanım,nasıl duaciyim ona,oda ayrılmış sanırım,
Emir123ali Hamzam Beylikdüzünde birinci hastanesi bizim gitdiğimiz Ümit bey bebek yoğun bakım doktoru
Hamzam Emir123ali himm,çocuk doktoru 1 tane var diye biliyorum, Mustafa bey oda,Ümit bey acilde mi baktı acaba, onu tanimiyorum,