Ozlemkose85 Deletedmom348 benim de yüzümde doğum lekeleri oldu onun için kullaniyorum.madaleb krem cok iyi geldi lekeler kayboluyor artik.duzenli kullanmak gerekiyor.cildi parlak gösteriyor
Deletedmom348 Ozlemkose85 Benim de birkaç lekelenme oldu inşallah geçirir canım. Gece yatarken sürüyoruz dimi
Melo04 Deletedmom348 bence de sadece yatınca sürmek mantıklı geçirgen olduğu için güneşte kullanılması önerilmiyor madeleb haftanın 3 günü kullanılıyor kortizonlu olduğu için her gün sürülmesi zararlı
Melo04 Deletedmom348 madeleb çok çok iyi lekelere birebir kükürt De arada çıkan regl dönemi sivilcelerine sürüyorum ertesi gün olgunlaştıriyor ve öbür güne resmeb kuruyor beyazlatıcı çok düzenli kullanmadm koltuk altı özel bölgede bile ise yarıyor diye çok yorum gördüm onu tam ise yarıyor diyemem düzenli kullanmak lazm
Deletedmom348 Melo04 Bunu söylediğiniz iyi oldu çok teşekkür ederim. Haftanın 3 günü madeleb kullanırım diğer günler beyazlatıcıyı o zaman🌺
Ozlemkose85 Melo04 ben selin cigerci kullanimina gore kullaniyorum lekelerden eser kalmadi sabah aksam uygulayin diyodu.cildim yenilendi resmen.
Melo04 Ozlemkose85 bnik cildim aşırı hassas ve leke sadece sağ yanağımda vardı ufak sivilce lekesi gibi onun dışında çil veya güneş lekesi falan yok ondan ben yatarken kullanıyorum güneşe çıkıp zarar vermek istemiyorum
MuhammedAmine Deletedmom348 trendyolda ürün almadan önce 1 puan verilmiş yorumdan okumaya başlayın firmanın kendinin alıp kendinin yazdığı yorumları üst sıralara yerleştiriyorlar
Ozlemkose85 Melo04 bnde bembeyazim cnm hic gunese cikamiyorum.hamilelikte hep leke oldu cildim suan kalmadi gibi bisey.krem sagolsun
Yigitefem23 Deletedmom348 ben kullandım canım hamilelikde bile hic.leke olusmadi cildimde cok şükür aylardir kullaniyorum cokta.memnunum..
Deletedmom348 Yigitefem23 Benimde geldi canım şimdi sürücem bakalım ilk kez🌺umarım bende de işe yarar
Bsekvnz Kızlar merhaba posta denk geldim sormak istedim kükürt kremi beyazlatıcı ve madeleb aldim nasıl uygulamam gerekiyor sadece yatarken günde bir kez mi kullanan yardımcı olursa cok sevinirim 🥰