Tupbebekannesi Kizlar tarhana vermeye ne zaman başladınız 7 ay 5 gunluguz doktorumuz önermedi 8.ci aydan once verme dedi ama ablamlar filan 6 aylikken vermeye baslamis
Ikrazumra19 Tupbebekannesi tadimlardan sonra verdim ben yani 6.5-7 aylikken filan neden onermedi acaba
RundownMom Tupbebekannesi doktorunuz yetişkinlerin yediği tarhanayı önermemiştir. Bebekler için sade baharatsız tuzsuz tarhanalar var onlardan verilebilir
Tupbebekannesi Ikrazumra19 bağırsakları daha baharatli seylere hazir degil dedi once kiymali sebze corbasi dedi ama benim oglan rahatlikla puturlu seyler filan yiyor ve bebek tarhanasi aldim yapsam ne olur ki acaba sürekli sebze corbasi yapiyorum degisik birsey vermek istedim
SeymaBeyza Ben de hemen verdim ara ara yedi sevemedi bir turlu. Buradan bir hanim tavuksulu yaomami onermisti ne zamandir tarhana yapmadim bir de oyle deneyecegim.
Ikrazumra19 Tupbebekannesi baharatli degil canim zaten bebek tarhanasi yapicaksin yani salcadiz tuzsuz ben hep oyle yaptim
Tupbebekannesi Ikrazumra19 sadece zeytinyagi damlatip yapmayi dusunuyorum, tarhanasiz bebekte ne bileyim 😂🙈🙈
dygcm Tupbebekannesi bunu bende merak edıyorum ınternetten sıparıs verdım bebegım 6 ay 17 günlük icinde kırmızı tatlı biber bugday unu ruşeym soğan pırasa nane maydonoz ve nohut varmıs acaba sakıncası olurmu😕
Deletedmom11 Tupbebekannesi benim kendi yaptığım tarhanaydı, içinde ne olduğunu biliyordum o yüzden 5 ay 15 günlükken tadımları yaptırdım 6 aylıkkende vermeye başladım
Lalin Tupbebekannesi tadımlar bitti vermeye başladım 7 aylıkken. Özellikle sordum doktoruma bebek tarhanası mı vereyim diye ama kendi yediğinizden verebilirsin demişti.