Naz0106 2 ay 21 günlük bebeğim var gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor 1 ya da 2 saat en fazla hadi bilemedin 3 olsun. Hayret ediyorum geceleri de 2 saatte bir kalkıyor. Acaba gündüzleri zorla uyutsam mı yoksa oynasa mı ?
Cekuuu Naz0106 Allahım aynı mevzu bizde de var. 2 ay 4 günlük oğlum gündüz asla uyumuyor. Sabah 6 da açıyor gözünü, hava kararana kadar ayakta. Gece de Max. 1,5-2 saatte bir uyanıyor. Evimiz çok sıcak doktor ondan olabileceğini söyledi. Zorla uyutmaya çalışsam da 10 dk sonra uyanıyor ☹️
Naz0106 Deletedmom16 Bazen yoruldun kendi uyuşun diyorum ama uyumuyor ayağımda sallayıp zorla yatırsam mı acaba
Atomkarinca Deletedmom16 😂 başlarda çok iyiydiniz siz gece uyuyor sanırım ama bu arada isim değişik tomrisceren di happymom da benim kız tam bir cadı babayla bizi hayattan soğuttu diyebilirim Rabbim yokluğunu göstermesin ama geçen en son bilseydim böyle bir çocuk dogurucam kesinlikle yapmazdım dedim okadar zor bir bebek yani ev işi yemek çamaşır vs imkansız yapamiyorum tek bakıyorum ev ye bile gidemiyorum bazen 35 günlük olduk
Mom299 Deletedmom16 zamane.bebeleri böle bacım arkanı dönmeye gelmiyor farlar hep acık oyun mu yapıyolar bilemedim ki 😏😒
Naz0106 Cekuuu Evet benimkide hemen uyanıyor ama bu uyku ona az nasıl yapıyor ben dayanamıyorum uykusuzluğa o nasıl duruyor
Naz0106 Alppinannesi Uyutamıyorum ki ancak ayağımda sallarsam ya da beşikte zorla öyle uyur sonra hemen gözünü açar akşamda memede uyuya kalıyor
Cekuuu Naz0106 duş aldırıyorum evi serin tutmaya çalıyorum, bütün odalara siyah perde aldım evi karanlık yapiyorum, ayakta sallanıyorum, beşiğinde yatırıyorum, kısacası herşeyi deniyorum ama malesef uyku yok 😭
Naz0106 Cekuuu Aynen çok meraklı birde gözleri fal taşı gibi açmış etrafı izliyor birde kucağa alıştırdım bırakınca ağlıyor ne adam gibi bir iş yapıyorum ne yemek
Ceyo0666 Naz0106 demekki uykusunu alıyor annesi gece uykusu rahat geçiyorsa gündüz için cabalamayin oda ona.yeterli geliyordur siyah perde takatak gunduz kendiniz dinlenmek amacıyla yaparsanız gece gündüz kavramı veremezsiniz dinleniyor uykusunu alıyordur
Naz0106 Ceyo0666 Ya ben uykumu alamıyorum o nasıl alıyor😂 11 12 de yatıyor gece 2 saat arayla kalkıyor 6 7 gibi uyanıyor 9 da bir daha yatıyor sonra akşama kadar düzgün bir uykusu yok benimde uykum olmuyor haliyle şu an elektirikli beşiğine koydum gel beni kucağına al diyo resmen
Deletedmom16 Atomkarinca her gün bebem yeni şeyler çıkartıyor bende aynılarını söyleyip hemen tövbe edıyorum🤣🤣