Minnakanne1 Kızlar merhaba bebeğimi emziremeyecek kadar kötü durumdayım gümüş kapak garmastan krem lansinoh hametan zeytinyağı kantron yağı her şeyi denedim geçmiyor mama vermek zorunda kalıyorum göğüslerim cok kötü bilen lütfen yardımcı olabilir mi 🙏🏻
gzdsahin Minnakanne1 gümüş kapağı kullanmayı bırakma canım bide Aloe Vera sür ama her emzirmeden önce yıka benim öyle geçmişti
Crn123 Minnakanne1 canim bunu kesinlikle yap ben artik acidan kafami duvarlara vuruyordum emzirirken evicap diye e vitamini kapsül var onu göğsüne sür iki kullanmanda duzelecek
ilaysaydam Minnakanne1 maalesef 2 memede de yaşıyorum aynı sorunu. hatta mastit oldum bu olay yüzünden doktorum hametam krem yazmıştı baya rahatlattı. Birde aventin göğüs ucu koruyucusu var emzirirken kullanmak için deneyebilirsiniz.
[silindi] Ayva çekirdeklerini kaynatıp jel haline getirebilirsiniz. Her emzirmeden sonra göğüs ucuna sürüp emzirmeden önce silebilirsiniz. Benim de doğumdan hemen sonra çok kötü hale gelmişti. Kanamakta olan yaraları birkaç gün içinde iyileştirdi. Doktoruma da sormuştum, sakıncası olmadığını söylemişti.
Zelisblt Ne kullanırsan kullan hemn iyileştirmiyor, emzirdikçe geçer bebeğinizi emzirmeyi bırakmayın 10 15 güne iyileşir gerçekten dayanması güç bir acı ama bebeğini mutlaka emzir. Çok geçmiş olsn, bnde garmaston pomat kullandım.
Gulsum37 Madecassol bepantol evicap üçünü karıştırıp sürdüğün zaman anında geçiriyor bende kullanıyorum şuan gayet iyi evicap hap gibi iğneyle patlatıp içindekini göğüsüne sürüyorsun
SemaS Minnakanne1 geçmiş olsun. Hem sizin denediklerinizi hem de yoruma yazılan her şeyi denedim. Asıl mesele doğru emzirmeyi bilmekte geçiyor. Memeyi ağzına yerleştirmeyi öğrenmem 35 günümü kopan meme ucumun yerine gelmesi doğumdan sonra 3. Ayı buldu. Hayatımın sınavını verdim diyebilirim. Çeken bilir o acıyı. Ben de mama vermek zorunda kaldım ama emzirmeyi de bırakmadım. Nolur siz de kendinizde bu gücü bulun. Bırakmayın.geçecek. herkesin iyileşme süresi aynı değil. belki daha erken belki daha geç ama muhakkak geçecek. Allah acil şifalar versin.
SemaS Minnakanne1 bebeğin ağzına memeyi tam yerleştirin yani damağına tam otursun ucunu emdiği sürece yara iyileşmeyecektir. Bebek düzgün emdiğinde mucizevi bir şekilde on dakika sonra ağzından çektiğinizde bile memenin iyileştiğini gözle görebilirsiniz. Instagramda Emzirenanne hesabına bir bakın. Ben oradan öğrendim emzirmeyi. Teoride kolay. Pratikte biraz zor ama imkansız değil 🤗
Yusufcuk6 Minnakanne1 ben mustella kullandım 1 haftaya geçti her emzirmeden sonra sürdüm şükür iglrsti
Mom299 Minnakanne1 odediklerinin hepsini.yaptım hiç biri fayda eymedi bana ben evicort e vitamininden fayda gördüm canım bir dene onu gercekten o 2 güne acısını alıyor söyliyim
zaynebimmm Minnakanne1 mama kesinlikle verme benim yara ol. ustu her emdiginde dudaklarimi kopartiodum kendi sutunu bolca gogsune sur surekli sur ve acik. birak kapatma goguslerini gecio canim. bol. bol. kendi sutun