Eşimin iş yerine geçen hafta birisi başladı çırak olarak sanayide çalışıyor eşim neyse kaynım eşim aynı yerde çalışıyorlar eşim usta kaynım çırak patronları falan filan var bu çırak korona olmuş ama hicbir belirtisi yok kanımla kahvaltı yapıyorlarmış parca çıkartıyorlarmış bu bi haftadır işte bu günde şüphelenmiş teste gitmiş korona çıkmış eşim bunu duyunca çok korktu haliyle .eşimle temas olmamış maskeyi eşim hiç çıkarmamış ama korona olabilir mi ? Tabi kaynimda olabilir mi ? Belirtilerin ne olması lazım?
Bide biz bunu bu gün öğrendik 4 gün önce ben hasta oldum kemiklerim eklem yerlerim sırtım ağrıyordu burnum tıkandı nefes alamıyordum yatarken boğazlarım yanıyordu ama ateşim yoktu grip oldum dedim sağlık ocağını aradım temasın falan yoksa korkma dedi ateş olursa ara dediler ateşim olmadı hala öksürüğüm ve burun tıkanıklığım var bacaklarımda ve belimde ağrılar var ama ilk gün gibi değil bunlar korona belirtisi mi ateş olmadan olur mu ?ayriyetten eşimde bu gun genzim tıkalı diyor ? Bilenler yardım edin nolur çocuğum için çok korkuyorum hem bisey varsa da önlem alır eve kapaniriz iyice 🤦🏻♀️