Tubina Solomombaby Kanguruyu burdaki tavsiyelerle almıştım, evde denedik ama beceremedik sanırım bebeğim içinde rahat edemedi sıkıldı. Dışarda hiç kullanmadık zaten, 200₺ye almıştım, düşünen olursa 170₺ye veririm. Sıfırdan farksız. 🌸
Hasderluna Tubina bende de solomom var yenidoğan aparatı var ama hava çok sıcak olduğu için kızım da ben de çok daralıyoruz. Buradaki yorumlarda görmüştüm bazı bebekler ilk önce sevmiyormuş ama zamanla çok alışıyorlarmış. Bizimki mesela başta bebek arabasını da hiç sevmiyodu şimdi gezerken falan hiç sesi çıkmıyor. Kanguru için de eminim zamanla çok sevecek. Deneyin bence birazcık dışarı çıkmayı belki alışır anne için büyük kolaylık diyor kullananlar 😊
Eliff112 Tubina canim her yone kanguru mu bu . Bende var solomom cok guzel.kullaniyorum ama her yone degil buyudukce etrafi izlemek ister diye heryone olanina bakiyordum. Siz neden kullanamadiniz? Benim bebegim saniriim kokumu daha iyi aldigi icin gogsume yatip uyuyor kanguru da. Is yaparken falan buyuk rahatlik
travellermom Tubina siz tek yönlü olanından almışsınız ben çift yönlü olanından aldım bebeğim 3 aylıktan beri kullanıyoruz hem de severek evde iş yaparken bile kullandığım oluyor
Sidal Yalnız degilsin bende solomombaby den aldım kızım durmadı içinde rahat degildi bende pek beceremedim açıkcası
Dilekoyku SrcAndMom bnde satiyorum cnm yenidogan aparatida var 100 liraya gri istersen istagramdan resim atarim
Leylus Deletedmom348 aynen öyle bebek arabasindada yaislik yapmışım o kadar kaba bisey ki eşim pusetle ekinde taşıyor canı çıkıyor doktor işimiz çok oluyor bi yere çıktığımız yok başka o da eziyet oluyor 😥
Deletedmom348 Tubina Yani İnan ki evde biberon emzik koleksiyonu var. Kanguru allahtan kraft aldık geri verdik. İade kabul edildi. Ana kucağı beşik herşey elimizde patladı😐tecrübesizlik çok kötü
Tubina Deletedmom348 bizdede aynı şey. Sadece emziğe verdiğimiz para 300₺ 😂 sırf dursun diye aldıklarımız ayrı. Birazcık huysuz bebişlerimiz belli ki ama canları sağolsun napalım🥰
Tubina Hasderluna yani evet alışıyor diyen annelerde çok ama biraz hareketli bi bebiş benimki birazda huysuz memnun edemiyoruz hiçbi şekilde bende duracağına satmak istedim
SedaMeyra Aekadaslar 1 kere deneyip fikrinizi hemen değiştirmeyin. Yanlış baglamis olabilirsiniz. Ilk aldigimda benim kizimda durmuyordu megerse baglamadanmis. Aldigim.yere msj attim beni yonlendirdiler guzelce sonrasi kizim kanguruya bayıldı. 20 aylik hala kullaniriz
Eliff112 SedaMeyra aynen katılıyorum. Bende ilk taktigimda boyunu ayarlayamamistim. simdi tam kafası gogsume geliyor cok rahatiz. Heryone olanini almayi dusunuyorum
Cagla93 Eliff112 bende kullanamadım maalesef her yöne olan siyah model var 2 3kere deneme amaçlı taktım bida yok kullanamıyorum alırsanız vereyim size
Tugbadrsn Ay çok güzel bayıldım ama ben sling kullanıyorum odaha rahat bez olduşu için zaten dışarı pek çıkmıyoruz bende solomombaby alacaktım slingi çok ucuza aldım ihtiyacım olunca hemen takip çıkarım zaten bebek ağırlaşınca zor olur bidaha almadım kanguru