Fatmanur71 Merhaba arkadaşlar ishalimiz hala geçmedi malesef 2 gğn hastanede yattık 2 3 gün geçti şimdi geri başladı delirmek üzereyim. Şimdi reflör mü daha işe yarıyor maflor mu ?? Acil yardım lütfen
Almila50 Fatmanur71 bize doktor suyun içine mamasına katıştırabilirsin demişti günde bir kere dedi ama eczacıya ayını söylerseniz o sizi ve bebeğe nasıl içirilmesini gerektiiğini söyler. Ama sıcaklarda herkesin başına bu ishal geliyor galiba. Çok geçmiş olsun biran önce iyi ol inşallah
Arasannesi Fatmanur71 maflor bagırsak duzenleyıcı gaz ıcın kullanmıstık bız ama ıshale bır faydası oldugunu dusunmuyorum yanı ıshalımıze bır sey yapmadı.ıshal ıcın baska bır sey vermıstı doktor ama ısmını hatırlamıyorum zaten sonradan kullanmayın dedı baska bır doktoe ve bıraktık
Babybboy Nil614kara bebek için biz ilk 3 ay maflor kullandık gazimiz için çok ise yaradı. Çocuklara ishal için reflor veriliyor toz şeklinde yeğenim 7 yaşında o kulla iyordu bende birgün ishal olmuştum içtim bende de ise yaradı canim
Arkeologanne Almila50 benim de dört aylık bebeğim ama içiremiyorum sadece anne sütü alıyor nasıl içirebildiniz
Fatmanur71 Almila50 1 aydır mahvolduk 2 gün hastanede bile yattık yine tekrar etti şimdi dğzelmeye başladı çok şükür maflor kullandım. Yani mahvolmuştuk kızımla beraber diyebilirim
Arkeologanne Birbebekkkbircicek antibiyotik şurup flagly ile birlikte verilmişti, yan etki olarak ishal olmasın diye. Eş zamanlı kullandım antibiyotik bitince reflor u de bıraktık doktor önerisiyle.
Birbebekkkbircicek Arkeologanne antibiyotik mi kullandınız ne belirti vermişti sizde kan var mıydı geçtikten sonra kan geldi mi sizden
Arkeologanne Birbebekkkbircicek kakada gizli kan çıkmıştı enfeksiyondan olabileceğini söylemişlerdi, ben kakasının kıvamı ve kokusundan şüphelenip direkt tahlil yaptırdım. antibiyotik kullandık geçti, bir daha da öyle bir şey olmadı.