Dmrcnn Dnzkcmz96 kimsenin bu kadar zorda olmasını istemem yasayan bi anne olarak gerçekten dua edicem size hafif atlatın
Prens_annesi2_5_20 Dnzkcmz96 kaçıncı ayda doğdu canım senin bebiş benim bebeğimde 3 4 gündür aynı şeyleri yapıyor gece hiç uyanmayan bebeğim ağlıyor durmuyor tam olarak 4 aylık mı bilmiyorum kimisi 4 aylık kimisi 3 aylık diyor çözemedim nasıl
Meryemmeva Dnzkcmz96 sabir canim.. buraya aa atak mi benimki hic degismiyo yazan anneleri okudukca ben de isyan ediyodum icte ice neden benimki boyle diye ama oyle ya da boyle geciyo..
Dnzkcmz96 Meryemmeva Ay inşallah tüm bebişkerimiz rahata ersin annişlerde artık uyusun Allahım güc kuvvet vrrsin hepimize😭😭😭
Prens_annesi2_5_20 Dnzkcmz96 benim bebeğimde 2 mayıs aramızda tam 20 gün var bilmiyorum ne kadarlık şuan
miracinnannesii Dnzkcmz96 emin ol bizde sakin kalamıyorduk yani o kadar cıldırıyordum ki kendime vuruyordum o derece ama gecince iyiki dıorm sadece sadece biraz sabır .. Allah yardımcınız olsun gercekten cok zor ya
kamilee Mervedenizkrn misir nasil dokunmus olabilir ki. Ben de dun misir yedim bebegim bugun uyumuyor