Dnzkcmz96 Allahım bu 4 ay atağımıdır ne zıkkımsa. Düzenli uyuyan bebeğim tepetaklak oldu. Uykuya geçerken cığlık cığlığaaaaa. Memede cığlık cığlığa sürekli mızmız. Hiç böyle değildi ya. Nasıl sakin kalabiliyorsumuz deliriyprum geceleri resmeennn😖😖😖😖
Mervedenizkrn Dnzkcmz96 ataklardanmi bilmem ama savastan cikmis gbiyim. Aktardan karisim aldim rezene kimyon tohumu anason karisimi bi vay kasogi kizima verdim gunde 2 bardakta kendim ictim iyi geldi azcik ama 10 gundur atak zirvesindeydik misir yedim dokunmus cocuga ataktan deilmis
Ezingozde Dnzkcmz96 merhaba bizim de 8.ayına kadar çok düzenli uykusu vardı gece 1 defa uyanıp meme emiyodu 8.aya girdiğimizden beri saat başı uyanıp ağlıyor uykusuzluktan ne yapacağımı bilmiyorum şu an 9 aylık 🙁🙄
Dlkgl Dnzkcmz96 valla canım benim kızım 4 ay 29 günlük henüz geçen bişey yok uykusuzluktan zombi gibi geziyorum duşa bile giremediğim günler oluyor sürekli ağıt ve sürekli huzursuzluk var hiç uyumuyor ve uyumadığı için hep huzursuz
Dnzkcmz96 _tospikannesi sacımı başımı yolasım geliyor ya resmen uyumuyor cocuk dayanacak gücüm kalmıyor artık😭
Neslihanysldl Benimde bebeğim o aylardayken,bebeğini büyütmüş anneler geçeerr emin ol geçecek falan diye maval okurlarken ağızlarına kürekle vurasım gelirdi._Ama geçiyor be gülüm valla bak, kendi düzenini oluşturacak git gide,rahatlayacaksın emin ol.
Dnzkcmz96 Mervedenizkrn ya ayın 25 inde kontrolmüz var bizimde artık baksın nesi var diye ya uykuda gözü kapalı ağlıyor sürekli delircem
kamilee Mervedenizkrn misir nasil dokunmus olabilir ki. Ben de dun misir yedim bebegim bugun uyumuyor
Ozgeoyku Dnzkcmz96 Yazın Hergün Kışın 3 günde bir duş aldırın diyor uzmanlar ver her gün bi tas su bebeğe iyi gelir onu yorar su uyumasına yardımcı olur evinizin sıcaklığına derecesine görede giydirirseniz sorun olmaz inşallah 🙏
Dnzkcmz96 Dlkgl bizim kide hep mızmız. Uykuya gecicek gözü kapalı ağlıylr. Meme vercem cığlık cıplığa. Ufacık bebelerin kaprislerine bak hele ya 😂
Aci Dnzkcmz96 canim sanirim bizde atak haftasındayız uyumuyor cocuk ya direniyor savaşıyoruz emmek uyumak icin halim kalmadi valla yok boyle bisey 35 gun suruyormus nette okudum da ins o kadar surmez yoksa ben gercekten bittim bide sürekli miz miz hic birsey ilgisini çekmiyor kucakta gezdiriyorum oyun oynuyorum ama yok yani
Dnzkcmz96 anne15 sıka sıka diş kalmadı sabır kalmadı. Allahım sesi nerelere gidiyor sanarsın evde boğazlıyoruz cocuğu
Duygusm Dnzkcmz96 Evet çok zor bir atak. Kendime yatmadan hep şunu telkin ediyordum; patron şu an bebek, uyanabilir, buna ihtiyacı var, geçecek 🙏🏻
Prens_annesi2_5_20 Dnzkcmz96 kaçıncı ayda doğdu canım senin bebiş benim bebeğimde 3 4 gündür aynı şeyleri yapıyor gece hiç uyanmayan bebeğim ağlıyor durmuyor tam olarak 4 aylık mı bilmiyorum kimisi 4 aylık kimisi 3 aylık diyor çözemedim nasıl
Duygusm Dnzkcmz96 Doktorumuz 10 kereye kadar uyanması gayet normal, hatta daha fazla bile olabilir dedi. Atağımız bitince dişimiz başladı, şimdi daha kötü durumdayız 🤷🏻♀️ Bir süre böyle olacağını baştan kabullenmek işe yarıyor bence.