Asklepios Kızlar bebeğim 2 ay 23 günlük 6 kilo 🙏 molfix 3 kullanıyoruz 3D. Sıkmaya başladı ama. 4 numara alsam acaba büyük mü gelir?
Haminne Asklepios yakın zamanda 3 numaraya geçicez şu an 84 günlüğüz ama bizde sıkma yok açıkçası. 4 büyük olabilir
Kelebekkiz Asklepios biz de 2 ay 15 günlyüz 5 buçuk kilo 2 numara kullanıyorum size 4 çok büyük olabilr
Unknown Asklepios Denemekten zarar gelmez. Bir paket al her halükarda 4 numaraya geçeceksin. Kullanıp deneyimlemiş olursun 👍
Merve-miray Asklepios Molfix’in 3 numarası 4-9 kilo arası bence 8 kilo olana kadar kullanabilirsiniz🙂 Benim kızım da 3 ay 14 günlük 3 numara kullanıyoruz. Eylül de aşısı var. Kilosunu öğrenip bez numarasını ona göre alacağım 😊
BelginYK 2 gün sonra yaşımıza giricez inşaallah. Biz 4 kulllanıyoruz. Çok büyük olur 4 numara. 9 buçuk kiloyuz.
Elif-Liya Asklepios valla canım büyük olmaz bence çünkü bende o sürede 4 kullandım ama elimde 3 numara vardı onları iç kısımlarındaki lastiği kestim kullandım 4 e gectim .
Deletedmom413 Asklepios Normalde evet kiloya gore buyuk. Ama kilo disinda bebeginizin bel genisligi de onemli. Benim kizimin beli genis hep buyuk kullandim kiloya gore. Beline iz yapiyorsa 4e gecebilirsiniz
Mommy_ Asklepios Bacakları kalın bir bebek herhalde. Yoksa kilosuna göre uygun aslında 3 numara. Deneyin ama 4 no da büyük olacaktır. Bu seferde büyük olduğu için taşmalar yaşarsınız.
Asklepios Mommy_ evet canım bugün sürtme izi çıkmış sanırım kucağıma alıp gezdirdiğimde oldu yada bacaklarıyla hareket yaparken
Aminedefnemmm Benim kizim 7 kilo 4 kucuk oluyor 4+ kıllanıyoruz hic bi zaman kiloya gore almadim kiloya gore alinca kucuk oluyor neden bilemedim
Elif-Liya Asklepios birde kiloya bakma canım bacak da iz yapıyor mu rahat mı ona bak bez alınca bence çünkü ben öyle yapıyorum
Betvol35 Asklepios Benim kızım 4 aylık 6.900 kiloda şuan 4 numara molfix kullanıyorum elimdekiler bitsin 5 numara alıcam.