Keremtugra Sleppy kilot bez kullanan varmi memnunmusunuz 100lu sipariş verdim normalde cirtli kullanıyorum memnunum ama insallah pişman olmam
VERA19 Keremtugra Sleepy natural külot bez kullanıyorum memnunum🍀 cırtlısını hiç kullanmadım aralarındaki farkı bilmiyorum🤷🏻♀️
gozdem006 Keremtugra oğlum 4 aylık oldu bende cırtlı kullanıyorum 5 numarasını külot bez alayım diyorum ama hareketli giydirebilrmiyim acaba bezi 🤷🏻♀️
Deletedmom727207 Keremtugra Kullanıyorum memnunum sadece cırtlı bezden 1 numara daha büyük almak daha iyi kilot bezler daha sıkı oluyor
ElifkonunAnnesi Keremtugra benim bebeğim küçük, yatarken giydirmek zor oluyor ayaklarını sürekli hareket ettirdiği için. Ayakta durabiliyorsa kullanışlı olabilir ama ☺️
Keremtugra gozdem006 bnde 5 no kullanıyorum cok zor oluyor cirtli kaçıp gidiyor hemen kilotu giydirmek daha mantikli geldi banada
UgurArasinAnnesi Memnun kalıraan bilgi verir misin canım bende cırtlı kullanıyorum ama ona dönmeyi düşünüyorum
Keremtugra UgurArasinAnnesi canim bezler geldi 2 gundur kullaniyorum memnun kaldim pratik kullanışlı sıkmadı da cirtliyla ayni olcude
Mumtehine Keremtugra Yeni doğduğunda kilot bez kullandım şimdi cırtlı kullanıyorum ikisinden de memnun kaldım🌷
GulbenAtay Cırt cırtlıdan sonra külot bez aşırı pratik geldi 1 yaşında kızım kullanıyorum çok memnunum 😊
nilosaydn Keremtugra valla zor.. çıtçıtlı daha guzel dırek baglıon altını külodu gıydrmek hareketlı bebekse ıskence
HYagmur Keremtugra hiç pişman olmazsın ben sleppy natural kilot bezden aşırı memnum bende bu sefer aldığım da cırtlısını aldım ondanda memnun kaldım☺️
ElifkonunAnnesi Keremtugra o zaman azcık zorlayıcı olabilir ☺️ benim kızım da durmuyor yerinde, dursun da giydireyim diye uğraşırken artık ağlamaya başlamıştı, cırt cırtlıya geri döndüm o yüzden 😅 şimdilik böyle daha iyi 🤭🤭