Aysi 2 aylık oglum war, hazır mama veriyorum sutum yok neyse orasını gecelim 😂 Sizce hızlı bi şekilde nasıl kilo verebilirim neler yapmam lazim sizde durumlar nasıl 😛
Joipt Aysi mama vermeniz sizin için büyük şans. Direkt diyet spor işine girebilirsiniz. Haftada 1 kilo vermek demek harcadığın kalori-aldığın kalori=7700 kcal. Metabolizma hızı bunun içinde değil tabi :)
Ecee Aysi bol su bol yürüyüş dicem ama bu soğukta çıkılmıyor😑 bende sabahları çocuğumu eşime bırakıp yürüyorum 1 saat haftada 1 😶 bu şekilde 16.5 kilo verdim 2 ayda
Aysi Joipt evet diet yapabilirim ama spor yapamicam sezeryan oldu ilk 6 ay kendimi korumam lazim 76 kiloyum 🙈 65 fln olmam lazim biraz zor olcak
Ozgan Aysi yapmayın karın eğzersizi ben 2. Ay başladım dikişlerim günlerce ağrıdı sanki yeni olmuş gibi
Ecee Aysi aaa çok soğukmuş neredesin sen il olarak 😶 ben İstanbul'dayım bugün 1 dereceydi çok soğuk diyip durdum Halime şükredeyim bari
Ebruelcin Seda sofradan tam doymadan kalkıyorum midem küçülsun diye, önceki gibi asiri tatlı tuketmiyorum, malesef yürüyüş hiç yok havalardan dolayı, doğum yapalı 4 ay 12 gün oldu, sezaryen gobegim armut gibi duruyor 😲
Aysi Seda evet haklısın az yemek lazim tatlı duzeni hic yemiyorum sevmiyorum da Bişeyller yapmamız lazim 😂😂😂
Elifsuyum Şekerli paket ürünleri yerine hurma kayısı tüketiyorum ekmek yok ama hala zayıflama belirtisi yok 🙄 vücudum çok mu dirençli bitki çayları içiyorum 3 tl yakın su bende çıkamadım işin içinden 😞😞😞😞 nerede yanlış yapıyorum
Seda Elifsuyum canım ben nerdeyse 6 lt su içiyorum 5 dkkada bi tuvalette gitmekten başka bişey yok yazın olsa terleriz daha çok su içeriz gezeriz yürüyüş yaparız şimdi dışarsı soğuk ye iç yat ee hareket yok
Eylul2018 Elifsuyum ödeminiz vardır emin olun Liptonun kayısı çayını öneririm ödem için bende emzirdiğini için sadece yemekten kısıyorum sütüm azalmasın diye umarım kilo verebiliriz yaz kadar 😭😭😂
Selinozgeenn Aysi ben spor yapmadan kilo verdim dengeli beslenmeyi hayat tarzınız yapın her gün kayısı çayı için her odaya bir pet şişe su koyun iş yaparken sizin hedefiniz suyu bitirmek olsun ve bir müzik açıp bebeğiniz karşısında oynarken giden kilolara elveda diyin bir de gece yatmadan önce pulbiberli yoğurt güzel gidiyor 💪🏻😌
Elifsuyum Selinozgeenn kabızlık problemim var diye onu yapamıyorum ama 3 kaşık yoğurt yarım limon suyu yatmadan içiriyorm işe yaradığını düşünmüyorum vazgeçtim
Seda Selinozgeenn kayısı çayı içiyodum çok güzel tuvalete çılartıyo grupta bi kadın bebeği zayıflatır eğer emziriyosan dedi öyle dediğinden beri bıraktım kayıso çayını
Selinozgeenn Seda yok canım bebeği neden zayıflasın içerisinde bu kadar yararlı bir besin bebeği zayıflatmaz hurafelere inanmayalım 😌