Mrvkrk ayseelif en düşük dozu kullandığım için galiba doktorum gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi evet takıntılarım azaldı biraz
Yasmink Mrvkrk merhaba bende de anksiyete var okb var 40 günlük anneyim ilaç ta önermiyor doktor napıcamı şaşırdım pasiflora içebilirsin dedi siz ne kullanııorsunuz ve kaç mg
Yasmink Mrvkrk ay konuşmuşuz özür dilerim nasıl iyi geldi mi selectra peki ben de çok kullanmak istiyorum ama doktor olmaz diyor
Mrvkrk Yasmink estağfurullah evet iyi geldi hatta ben tekrar reçete etmesine gerek olmadığını söyledim ama birden bire bırakılmıyormuş sanırım bu ayda kullanıyorum azaltarak bıraktırılıyomuş
Nehirimmmbb Muallimmmm yorumunuzu gördüm ben çok kotu haldeyim emzirdiğiö için gitmiyoruö bende ama artık dayanamıyorum gitsem verirmi doktor siz kullandınız hangisi fayda ettmi
Muallimmmm Nehirimmmbb bende emziriyordum doktora gittim ilaç verdi kullandım fayda gördüm bence sizde gidin ihmal etmeyin daha kötü oluyor yoksa
GlyAtlas espalp canım bende logusalıgım cok kotu gecdi kullanmak istemedim ama aglamalarım hiç durmayınca gittim dr selektra basladı az mıktarda ıcınce 3saat emzırmıyorum yada sağyarak verıyorum kullanmak ıstemedım ama mecbur kaldım yardımınıda aldım🙏