Deletedmom423 YldrmBytkn eşim almıştı ni maskeyle beraber ilk önce maskeyi sürüp ıslak saca biraz bekletiyorum sonrada sabunla yıkıyordum… 16 yıldır var bende milyon tane şey kullandım hiç biri geçirmedi
Deletedmom313 YldrmBytkn Bıttım değil de çörek otu sabunu fayda eder. Ben eşim için kendim yapıyorum. Var mı alabileceğiniz bir yer?
Mummy00 YldrmBytkn ben yağı küçük şişede almıştım galiba gratisti emin değilim normal market şampuanına katmıştım
Deletedmom313 YldrmBytkn Bulunur da doğal olur mu bilmiyorum ben içine bir de çay ağacı yağı koyuyorum sabununu bulamasanız bile bu yağları kullanın bencd
Zeynep35_ YldrmBytkn yves roche nın kepek sampuanını kullanıuorum onu kullandıgımda hemen gecıyor bırde doktorun yazdıgı damla vardı ola ki cok artarsa sampuan vs degıstırdıysem o damladan kullanıyorum gecıyor
Keremozaninannesi YldrmBytkn benim eşim saç ektirdi ve sadece bıttım sabunu kullanıyor banyo yaparken dökülme yapmiyormus bende aldım aynısını ama daha kullanmadım
YldrmBytkn Keremozaninannesi ya valla dökülmeyi geçtim egzama ya iyi gelsin de başka bişey istemem 🙄😟
Deletedmom423 YldrmBytkn biraz pahali olunca düşünüyorum 😂 ama o kıza çok iyi gelmiş öyle söylüyor ondada çok uzun yıllardır varmış.. Ay sonunda durumlara göre alabilirim alır denersem yazarım size😂
Keremozaninannesi YldrmBytkn ben oğlumun vücudunu da sabunla lifliyorum pisigi olmuyor normalde bir ayda iki travazol bitirirdik önce sabunla lifliyorum bide kremi var sonra onu sürüyorum bir aydır pisikten uzağız çok şükür
Pinars Bende de aynı sorun var. Doğumdan sonra iyice arttı. Doktora gittim ilaç verdi kortizonlu emziriyorum diye gözüm yemedi kullanmayı. Enseme doğru kulaklarımın içi ve arkaları çok kaşınıyor bir de.
YldrmBytkn Pinars ya evet kulak iclerime kadar geldi kafayı yicem artık. Bişey değil bebeğimin ensesinde hafif döküntü gördüm korkuyorum geçti mi diye doktoru pişik gibi görünüyor dedi ama kabuklanmaz pişik sanırım egzama bulasti😭😭😭