Deletedmom98 7 gün önce dogum yaptım bir kaç saat önce yatakta önce üşüme geldi sonra tirtir titredim uyandıgımda gögüslerim batmıştı sütle alakası varmı kızlar
Nazlimom Deletedmom98 sezeryan oldum ve 4 gün sütüm gelmedi. Titremenin sabahinda göğüslerim dolmuştu. Annem de her doğum yaptığında aynısını yaşamış
anne15 Deletedmom98 bende bikere yasadım burda daha öncede konusmuştuk postun birinde sitle alakalı demişlerdi
Deletedmom98 Synmannesi lohusa teri meşhurdur ona razıyım ama böylesine hiç titrememiştim sana titreme oluyormu
Deletedmom98 Nazlimom süt basması deniyor sanırım netten biraz baktım bir defa oluyordur inşAllah size kaç kez oldu
Deletedmom98 Selinsu1 kaç kere oluyor terlemeye alıştım ama üşüme titreme cok korktum size oldumu oluyormu
Synmannesi Deletedmom98 evet arada oluyor çok üşüyorum hala kalın battaniyeyle yatıyorum eşim bunu kaldır diyor üşüyorum dedim bazen de öyle sıcak basıyor kafayı yedim :)) aman Allah korusun 🙄😃
210796 Bende oyleydim hem uzerimi iyice orterdim hemde nasil terlerdim.sutle hicbir alakasi yok.hatta simdiye kadar bildigin bosalnis balon gibiydi bende.10 ay🙄1 ay falqn oldu toparlanmaya basladi
tevazu Deletedmom98 canım öyle olduğu anda direk az sıcak suya şeker kat şerbet yap iç. inan faydasını görüceksin. ben bildiğin zangır zandır titriyorum öyle hafifkedi az dene bak onu
Deletedmom315 Deletedmom98 benimde olmuştu bı kaç kez. Ateşim cikmisti benim çok usuyordum. Parol içtim geçmişti .
Deletedmom98 Deletedmom315 bende içecegim birazdan suan iyiyim ama birdaha yaşamam inşAllah cok çaresiz hissettim
tevazu Deletedmom98 yavrum mastitte aynı. titrme üşüme vuruyor. sen öyle olduğu ilk anda az sıcak suya kaynar değil ama şeker koy şerbet yap iç faydasını görüceksin. benim kadar kötü olmamışsındır. çok şükür öyle geçirdim + emziren anneler için parol
ipekkizimm Deletedmom98 ilac icmenize gerek yok ilaclik bi durum degil normal bir usutme degil cunku. fazla sut kanallarda biriktigi icin titreme usume yapiyor dus ve sut sagimi iyi gelecektir
Deletedmom315 Benim tekrarlamisti içtim çok iyi gelmişti . Bidaha olursa hemen iç zaten zararı yok parolun. Çok kötü bisey halsizlik felanda yapıyor
ipekkizimm Deletedmom98 gogusleriniz cok dolmus ve mastit oluyorsunuz aynisi bende de olmustu ne oldugunu anlamamistim sıtma gibi titreme usume gelmisti. sicak dus alin masaj yapin goguslerinize. Fazla sutunuzu de sagmaniz lazim bu sekilde devam ederse sut kanallariniz tikanir mastit olursunuz
Deletedmom98 ipekkizimm elimle sağsam olurmu deneyecegim yanıyor gögüslerim cünkü uyandırıp emziriyorum iki dk sonra atıyor napacagımı şaşırdım