Aselim046 Kızım 7 buçuk aylık 1 yaşına 1 hafta kala işe başlicam. her gün gece ağlıyorum uyuyamıyorum nasıl bırakıcam bütün gün onu görmeden napıcam diye. Memurum ama ev aldık borçtan dolayı mecbur başlicam. Başlayan anneler nasıl yaptınız? 12.ayda başlayan varsa o dönemlerde bebekler naısl oluyor? Bi de sağlıkçıyım o da tuzu biberi oldu virüs döneminde aklımda bin tane soru başlayan anneler tavsiye verin içimi rahatlatacak bi şey söyleyin yoksa hiç uyuyamicam
04112019 Aselim046 bebeğim 7 aylıkken başladım bakacak kimsem yoktu bakıcıya bıraktım o ilk gün varya 1 yıl mıydı 5 yıl mıydı hiç bitmedi sonra alışılıyor mecburen sadece onun için çalışıyorum her sabah bırakırken senin için işe gidiyorum diyorum ona
Orgucuanne Aselim046 4 buçuk aylık kızım. . Geçen hafta işe başladım. . Yarım gün gidiyorum. . Mama+meme şeklinde besleniyor. . Memeyi aradığı zaman hircinlasiyormus.. ilk gün uykuya dalarken yanına tisortumu koymuş annem onu koklayarak uyumuş öyle sakinlesmis o gün garip hissettim. . Ama işyerinde yogun olduğum için vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. .farklı bir ortam bana iyi geldi açıkçası. . Tüm gün olsa belki zor gelebilirdi. .
Orgucuanne Aselim046 aslında daha 5 ayiniz var. .niye şimdiden günleri zehir ediyorsunuz kendinize .. 1 yaşına kadar yanında olacaksınız ne güzel. . Tadını çıkarın. .
Deletedmom0099 haftada çalışamaz almıştım o yüzden kızım 2 aylık ve 3 gündür işe gidiyorum. tabi benimki çok küçük olduğu için durumu anlamıyor ama benim aklım hep evde (kardeşim ve kayınvalidem bakıyor) ya emmeyi bırakırsa, ya beni unutursa diye düşünüyorum bütün gün ama sonra onu kaliteli yaşatabilmek için çalıştığım geliyor aklıma, sabrediyorum ☺️
Aselim046 Deletedmom0099 hmm çok küçükmüş daha. Bende küçükken başlasam daha kolay olurdu sanırım çünkü böyle gülüşünü beni görünce el çırpışını bakışını gördükçe zoruma gidiyor.
Aysegul3442 5 aylık bebeğim yeni başladım, özel sektörde çalışıyorum şuanda hala pandemi nedeniyle uzaktan çalışılıyor , bu nedenle ayrılmak zorunda kalmadım bebeğimden
Aselim046 Aysegul3442 çok güzel ama ben anestezi teknikeriyim hastaları uyutuyorum yakın temas da olacağım bide hem de solunumla
Aselim046 Busra_su benim kaynanam bakacak ama kendi evine götürcez ve bana ters kalıyor,. her gün işten gelince duş almam gerekecek kızıma direk sarılamam. Yakın temasdayız hastalarla.
Busra_su 04112019 bakıcıya güvenemiyorum ben pek bende çalışmak istiyorum ama korkuyorum eşimde sıkıntılı
Deletedmom0099 Busra_su muhasebeciyim, evet çok küçük ama gazı olmadığı sürece uslu bir bebek. memede uyumaz hamağında sallanmaya alışık, idare ediyorlar. buzlukta 30 poşet sağılmış sütüm var, ofiste de 3 saatte bir sağım yapıyorum o şekilde besleniyor
Aselim046 Orgucuanne hmm kaynanam bakacak nasıl uyutacak bilmiyorum şimdi ben bile zorlanıyorum oraya gidince. Çalışm ortamı sağlık olunca bi de hast yalım temas olunca bana pek iyi geleceğini düşünmüyrpım. En zoru da gelince direk sarılamam olacak galiba inşallah virüs biter yad kesin ilacı felan bulunur o zamana
Adelim Kızım 3 aylık bende 1ay sonra baslıcam ama sımdıden aglıyorum nasıl bırakıcam dıye bu postu okurken bıle yıne agladım allahım dayanma gucu versın hersey onların gelecegı ıcın ama suan babasına bıle bırakıp markete bıle gitmiyorum cok zor olacak😥
Busra_su Adelim kim bakıcak bebeğinize bende istiyorum ama napacağimi bilemiyorum akla karanın arasındayım
Aselim046 Adelim emin ol arkandan anne diye aglyınca daha zor olacak iş ortamın iyiyse erkenden başlamak dha kolay
Adelim Busra_su annemle kayınvalıdem donusumlu bakacaklar ama annem yaslandı maalesef ıyıce gecen denemek ıcın anne altını sıldım sen temız bezı takıver dedım beceremedı unutmusuz bız gozlerım bıle goremıyor dıyor kayınvalıdem daha dınk ve kızıma cok düşkün sagolsun ama gonlum yınede benı buyuttugu gıbı annemın daha fazla buyutmesı
Dorika Gerçekten şaka gibisiniz benimki 2aylıkken başladım özel sektör çağırdılar işten şuan 3aylık. Sadece anne sütüyle besleniyor sabaha kadar süt sağıp stokluyorum. Yatın kalkın şükredin halinize kocaman olmuş
Busra_su Dorika canım özel sektör hangi iş öğreneblrmym bnmkide özel sektör beni çağırdı ama eşimbeş aylık bebeğimi sıkıntı ediyor ama bu fırsatı kaçırmak istemiyorum napacağımı bilmiyorum sizin bebeğe kim bakıyo
Aselim046 Dorika neden böyle düşünüyorsunuz ki 2 aylık ta olsa 1 yaşında da olsa o bebek daha. evet beslenmesi felan farklı oluyor ama 2 aylıkken anlamıyor arkanızdan anne diye ağlamaya başladığında anlicaksınız her dönemi ayrı zor hepimize yardım etsin Allah.
Dorika Busra_su anane ve babane karışık bakıyor canım. Sabah götürüp bırakıyoruz akşam iş çıkışı alıyoruz. İnşaat firmasında çalışıyorum
Aselim046 Orgucuanne evet güzel söylüyorsunuz am aklımdan çıkmıyor ben gülüşünü göremicek miyim diyor içimden bi ses sabahları beraber uyanıp birbirimizi sevmicek miyiz diyorum her anda aklıma işe başlicam olmam bütün gün onu göremicek olmam geliyor