dertlikerkenez 0503 bebeğim 5 günlük olduğunda başladım, doktorum 7. Aya kadar kullan dedi. Sabah akşam 1 er tane kullanıyorum. Günde maksimum 6 tane kullanılabiliyor. Buzlukları dolduracak kadar çok sütüm yok ama çok şükür bebeğime yetiyor.
Fatmallper1 Kullandım bi işe yaramadı laktamax dediler bi işe yaramadı canım ama yorumlarda memnun çok kişi var bünye meselesi
Tgceyigit 0503 bende işe yaradı.Kızım alerjik bir bebekti yoğun diyet içerisindeydim,hemde meme tutmuyordu sağıyordum.30 40 cc iken 90 120 lere çıktı
0503 Tgceyigit nasıl kullandın ne kadar sürede işe yaradı günde kaç kez içiysn inşallah banada etki eder
Ek-istanbul 0503 ben kullnıyorum etkisini gördüm onu içince süt doluyor memelerim ama düzenli kullanmak lazım tabi
Ek-istanbul 0503 sabah 2 tane akşam 2 tane içiyorum yaklaşık 1 haftadır ama farketti kesinlikle çünkğ herşeyi besinlerden almak mümkün olmuyo takviyeye ihtiyacımız var. Yeri geliyo su bile içemiyorum bebekle uğraşmaktan
Maviboncukk 0503 ben çok memnunum, günde 3 kere 2şer tablet kullanıyorum, sütün çoğalınca azaltıyorum 4’e düşürüyorum. Düzenli kullanınca süt fışkırıyor, unutunca yine azalıyor. Tabi bol su da şart
0503 Maviboncukk valla herşey yaptım suyu o kadar çok içiyrm ki son çare bnu sipariş verdim inşallah banada etki eder dua edin nolur🙏🙏🙏
venustomris 0503 bende işe yaradı aynı zamanda günde 3 kere 20 damla bestlak da kullanıyorum inşallah sizde de işe yarar
Ayazhan-1302 0503 doktorum bebeğim bikac günlükken yazdı bilmiyorum bence ise yaradı 18 ayligiz ve deli gibi emiyoruz hala bnce deneyin 6 taneydi günde galiba
nurhayatervaras 0503 bende aldim hala duruyor öyle. Kiminde çok işe yaramış. Alerji diyetinde olunca almıştım süt yapsın diye. Ama bir türlü düzenli kullanamadim.
0503 nurhayatervaras elinde varsa düzenli kullan bence bişe kaybetmessn belkide işe yarar inşallah yarar bndede inşallah 🙏🙏🙏🙏
0503 Ek-istanbul aynen kesinlikle bende canm herşeyi tüketmeye çalışıyrm ama zorla benim lız huysz eşiö varken yemek yapabiliyrum sadece oda hep nöbetde
Ek-istanbul 0503 çok zor o yğzden ben annemin yanına geldim dönünce napcaz bakalım Allah tüm annelerin yardımcısı olsun