Abrakadabra Essi Alsancak şubesi veya öğretmenevleri Buca şubesi nerede oturuyorsunuz? hemen hemen heryerde var essi İzmir’de bende estetisyenim normalde bebeğim 1 yaşına yeni girdi çalışmıyorum şu anda ve buz lazer tavsiye ederim esmer biriyseniz 🌼
Deletedmom315 Depresif_polyanna yani gerçekten iyi temiz ve bitme garantili bir yer olursa veririm canım
NurAyk Abrakadabra Buz lazerde diode yi çok övüyorlar ama bilemedim bende. Ben çok beyazda değilim çok esmerde değilim🤔 valeryy estetik var şirinyerde oraya giden oldumu hiç???? Hem bana yakın hemde fiyatları normal bin tl civarı
Abrakadabra NurAyk Ben valery biliyorum yeni açıldı sayılır bilgim yok oranın çalışma koşulları ve kullandığı cihazlarla ilgili Hürriyet’te oturuyorum bende .Komsumuyuz yoksa seninle☺️
NurAyk Abrakadabra ben Yağhaneler deyim canım. Tek vasıta çoçuk olunca yakın yerleri tercih etmeye çalışıyorum😇
gamzelikizim Depresif_polyanna memnun kalmadigim bi yer var bornavada mbb(mugebanubeauty) sakin gitme gittim bin pişman oldum
Zrn35 Depresif_polyanna bu arada size söyleyeceğim yüzde ve kolda tüy bitmez biter diyenler bilime kafa tutar. Koltuk altı bikini ve bacaklar yok denecek kadar kalır. Gittiğim merkezi de bu yüzden seviyorum. Yalan konuşmuyor boş vaat yok ve ya kış yapıyorlar . İyi cihazları var bilginiz olsun . Pandemi de bile poliklinik oldukları için açık kaldılar.
Depresif_polyanna Peki Dr well i bilen var mı? Şikayet varda çok şey okudum. Arkadaşım oraya başlayacak bana sen de gel dedi ama güvenemedim.