Depresif_polyanna Arifeeee fiyatlar nasıl acaba? Bir de hangi şubesinden memnun? Şikayet varda bir sürü şikayet okudum orası için.
Depresif_polyanna Deletedmom315 my way beauty çok iyiymiş ama tüm vücut pahalı bana göre. Durumun iyiyse oraya git derim.
Depresif_polyanna Deletedmom315 instagramda yazdığına göre 2000 TL. Ama arayıp sormak lazım tabi. Yarın arayıp fiyat alcam.
Depresif_polyanna Deletedmom315 genelde 750-1000 TL civarı oluyor. Daha ucuza bile var da güvenilmez tabii ki. Sizin durumunuz iyiyse çok gelmez tabi ama 2000 TL benim için çok para.
Boncukspor Depresif_polyanna Fulya Kandemir Güzellik Merkezi. Son derece hijyen ve titizler. 6. Seansım çok etki etti, memnunum 12 ay sürüyor, 1000 TL ödedim
Beyzalmat Depresif_polyanna Novar şiddetle tavsiye ediyorum. Ben Bornova şubesine gitmiştim. Tüm vücut gittim. Şuan hiç bir yerimde kalmadı. Bitti. Hamilelikte biraz karnimda ve özel bölgemde çıktı doğumdan sonra hepsi döküldüler. Büyük rahatlık. 👍
happilyeverafter Depresif_polyanna Alsancak serena polikliniği. Başka bir posta da yazmıştım. 6 yıl oldu gideli çok memnun kaldım ve 7 seansta bitti tamamen.