Senem19 [url=https://hizliresim.com/r4FJ56][img] Bebeğimin kolundaki aşı yerinden iltihap akıyor lütfen bir bakın normalmi ne yapmam lazım
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Senem19 ay çok şişmiş ve akıyor resmen. Bizdede hiç böyle olmadı cok değişik bir gösterin belki başka birsey vardır
Tgceyvz Senem19 bugün doktora bende sordum kızımın koluda ayni doktorumuz dokunmayın korkmayın aşının tuttuğunu gösterir dedi
Annevecanliblog Senem19 çok normal endişelenme. 6 aylık bebeğim sonradan iltihaplandı ve 2 ay iltihaplandı iyileşti bir daha oldu iyileşti bir daha oldu belki 7 8 sefer. Normalmiş meğerse. Hiç müdahale etmemek lazımmış. Hemşire öyle demişti korkms
Flowers96 Normal hiç dokunma yaraya kendi kendine patlıycak o kurutacak sonra sen hiç elleme bir süre sonra geçiyor aşının tuttuğunu gösteriyo bu yara
Senem19 Flowers96 Faray Aslında hiç dokunmadım Biraz önce banyo yaptırmıştım tam üstünü giydirecekken yaranın patladığını gördüm birsürü iltihap akıyor acırsa diye üzerine kıyafette giydiremedim sadece akan iltihaba bastırmadan peçete dokundurdum iltihap biryere bulaşmasın diye kıyafet giydirsem üstüne bişey olurmu eşim yok yalnızım doktorada götüremedim
Ebruayd1n Monik1 hee çocuk bir olmuyor canım benim kızımda olmadı ama hemşiremiz akabilir şişebilir kuruyacak sen hiç elleme demişti 😌
Flowers96 Senem19 o yara patlıycak sonra tekrar içi sıvı dolacak bi kaç kez böyle tekrarlayınca tamamen bizim kolumuzdaki iz gibi olcak korkulacak veya doktora gidilecek bir durum yok ama sen şakın müdahale etme krem peçete falan sürme
Senem19 Ebruayd1n teşekkür ederim hemşire burası yara olup sonra kabuk bağlıycak müdahale etme hiç demişti ama iltihap akacak dememişti bir anda iltihap fışkırınca korktum normal o zaman bu durum teşekkür ederim
Senem19 Tgceyvz Annevecanliblog Çok teşekkür ederim kolu aşılı diğer bebeklere baktım netten minicik aşı yeri benim kızımınki baya geniş bi alana yayılmış kırmızılı bölgesi oda normalmidir
Mucizem-sin Senem19 kesinlikle dokunmayın verem aşısı sanki bizimkide öyle oldu kendi patladı sonra yavaş yavaş iyileşiyor böyle olunca aşı tutuyormuş
Tugce89 Senem19 aynısı bndede oldu canım yemyeşil irin çıktı sonra doktora götürdüm doktor bir yaşına kadar bunlar oluyor dedi o patlıcak dedi yıkarken o irin az sıktım güzelce temizledim smdi kabuk bağladı geçmek üzere
Sinandenizci Yanlis bilgi vermeyin boyle durumda bu irin oradan vakumlanmali cikartilmali ve vatikon ile arada bir pansuman yapilmali cikmaz ise agri yapar .irin akitilmali oyle dokunmayin demek tedaviyi uzatir.
Sinandenizci O siviyi vucut kabul etmedigi icin veya hijjenige dikkat edilmedigi icin deri alti iltihabi olusmus