Karpuzreceli rike-nile-aro 😂😂😂ay çok şirin ya resmen paketlemişsiniz bebişi maşallah işe yarar ama bebeği çok sıcağa maruz bırakmayın bu kezde ısıdan rahatsız olur
rike-nile-aro Karpuzreceli yazarım canım eğer ki faydasını görürsem tüm gaz ile ilgili postların altına yazarım bütün anneler kullansın bebişlerimiz rahat etsin diye 🐣
Mircan rike-nile-aro bende öyleyim sanki hiç gecmicek bu günler psikolojik olarak çok yıprandım Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
rike-nile-aro Mircan uzun zamandır gaz sancısı çekince böyle oluyor demek ki yalnız değilmişiz maalesef ki 🤦🏻♀️
Woody rike-nile-aro kemer değil de yastık şeklinde olanı almıştım ben. Isıtıp battaniyenin içine bebeğime ykın bir yere, ayaklarının altına koyuyordum
rike-nile-aro Woody kemerle çorap olanından aldık bizde bugün ilk denemede işe yaradı gibi msajla birlikte
TutkuB rike-nile-aro hiç bir faydasını gormedim , sıcak su yapıp iyice sarıp sarmalayıp ayak kısmına koyabilirsiniz ayaklarını sıcak tutsun
rike-nile-aro TutkuB bugün ilk denememizdi sanki faydası oldu gibi masaj yaptım birde onunla birlikte işe yaradı sanki uyudu sakinleyip.
Elmaliturta_ rike-nile-aro ben kullandım evet faydasını gördüm rahatlıyorrdu bebeğim ama cabuk soğuyor. Onun yerine sıcak bi havlu yada yatağının bi yerine sıcak su torbası da koyabilirsiniz zaten amaç sıcak tutmak. Kıyafetin üzerinden bağlıyorsunuz
rike-nile-aro Elmaliturta_ en azından bi 15 20 dkk sıcak duruyor o bile kafiii sıcak havlu kaç dkk durur ki ısısı 1 2 dkk. Onun için iyi şimdilik çok şükür biraz da masaj yaptım karınına bacaklarına. Kemerle çoraba destek oldu.
rike-nile-aro Karpuzreceli yaa sanki oldu gibi çığlıklı çocuk gitti sanki sakinledi. Soğuyunca biraz daha huysuzlaştı 2. Kez ısıtıp koyduk uyudu şimdi çok şükür. Ya olcağı vardı öyle gelişti yahut çoraplarla kemerin faydası oldu bilemedim.
rike-nile-aro Karpuzreceli he birde masaj yaptım bacaklarına karnına onunda etkisi olmuştur. Kemere destek olmuştur benim masaj 🤗
Birminnakanneyim rike-nile-aro Asla faydasını gormedım. Isıtma işlevı guzel gec soguyor ama gazı almıyor ve ferahlatmadı bizi🤷♀️
rike-nile-aro Birminnakanneyim amaç gazı alması değil zaten canım benim amaç karnını sıcak tutup rahatlatmak sıkışan gazı açmak huysuzluğu giderip rahat gaz çıkartmasını sağlamak.
rike-nile-aro Birminnakanneyim teşekkür ederim tamamen geçirmesede Ağlamasını susturuyo rahatlatıyor uyuyor uykusunda gaz yapıyo 🙏🏻😁🐣🧿