acikahve Merhaba güzel anneler, Sünnet olduğunuz gün ve ertesi günü nasıl geçti? Biz bugün sünnet olduk. 4 aylık daha evde kıyamet koptu haliyle. Kaç gün sürüyor genel olarak? Doktorlara kalsa hiç ağrısı olmaz. Ondan sizlere danışmak istedim.
bimohr1406 acikahve 6 saatte bir ağrı kesici verdim ben ilk çişini yapınca ağladı sonra acıya alıştı ki o gece çok huzurlu uyudu uyanmadı ben kağıt bardağın alt kısmını kesip koydum bezle temas etmesin diye acısı ağrısı 3 gün sürdü
Bhrrzgr acikahve ilk gece zor geçti her idrarda ağladı, kağıt bardağın altını kesip koyduk bebeğimi baya rahatlattı, ertesi gün çok rahattı.
Emirhany acikahve narkoz aldımı nasıl oldu işlem benim oğlumda 4 aylık doktor bundan sonra narkozlu yapılır dedi sizinde öylrmi oldu
Pineapple20 acikahve sargıyı çıkarırken çok ağladı onun dışında korktuğum gibi geçmedi gece çok iyisi şükür. Bugün 3.gün
Pasamm14 Bhrrzgr bizim doktorumuz bardak koydurmadi kremi sür bezi bağla daha çabuk iyileşti demişti bende öyle yaptın sizin kaç günde iyileşti
Pasamm14 Benim oğlumda 4 aylıkken oldu ilk günden sonra bir sıkıntımız kalmadı ilk gün calpol ve fitil çekimde gitmiştik ikinci günde sadece şuruba devam ettik çok şükür çabuk atlattı
Tugba68 Ilk 2 saat zor gecti sonrasi siradan gunler gibiydi sadece altini degistirtmek istemiyordu 1 yasinda oldu
acikahve Tugba68 Ay sizin ne güzel olmuş. Bizim evde kıyamet kopuyor. Elimden bir şey gelmemesine üzülüyorum.
acikahve Pineapple20 Size de çok geçmiş olsun. İlk gününüz nasıldı? Uyudu mu düzgün? Biz de sargısı düşmezse yarın sen çıkarırsın dedi. Yıkayabilirsin o sırada da yumuşar düşer dedi doktor ama sizin nasıl oldu?
Pineapple20 acikahve teşekkür ederim. İlk gece hiç ağlamadı çok güzel uyudu. Fitil verdik sanırım o yüzden rahattı. Sargı bezi düşmedi. Suya oturttuk yine de çıkaramadık. Eşim eczaneden bi solüsyon aldı onu sıktık nemli bıraktık gazlı bezi sonra tekrar suya oturtup çıkardık. Biz mi acemilik ettik bilmiyorum ama çok ağladı o sırada. Sizinki kendiliğinden düşer inşallah
Happygirl10 acikahve biz de 19 aylığız bir hafta önce olduk iki gün çişini yaparken ağladı 3. Gün normale döndü diyebilirim doktorun verdiği antibiyotik, ağrı kesici, ateş düşürücü, ve merhemi kullandık 3 gün sonra bıraktık
acikahve Happygirl10 Bize de doktorumuz yarın yıkamamızı söyledi. Ama tabi çok ufak diye sadece Calpol ve fitil verdi. Bakalım nasıl geçecek.
acikahve Happygirl10 Bizim de yarın 3.gün olacak umarım bugünden daha güzel olur. Komple ne zaman iyileşmişti?