Adabkc Bugun 2 tane aşı oldu biri rota diğerini bilmiyorum suan susturamıorm cok aglıo yasayan varmı kızlar bu sorunu
eymenkerem Adabkc rota ve nimenrix ay başında ben de yaptırdım ama bahsettiğiniz kadar bir huzursuzluğu olmamıştı. Ufak ufak sallayıp ilgisini dağıtmaya çalışın asi ile alakalı olduğunu sanmıyorum
Snglkmlalp Adabkc rota açısı genelde yan etki yapmaz yani ondan değildir huZursuzluğu. Menenjit b tipi bexero ise çok ağır bir aşı olduğunu duydum. Kas eklem ağrısı ateş huzursuzluk yapıyormuş. Diğer menenjit aşısı da çok yan etki yapmıyo.
DurukanEsen Adabkc aşı kartına bakabilirsin hangi aşı olduğunu oraya yazmışlardır. Geçmiş olsun. Biz de 3. Aya bugün girdik . Daha yaptırmadım
Nltka Menenjit mi vurdurdunuz özel aşılardan. Genelde üçüncü ayda menenjit ve rota vurduruluyır . Geçmiş olsun çok sert bir aşı menenjit bizimki çok ateşlendi calpol verin muhakkak ateşini kontrol edin duş aldırın
Nltka Adabkc evet çok ağladı ertesi güne düzeldi ama sizi bu akşam zorlar . Kucağınaza almayın sizin sıcaklığınız ona geçer . Bizimkinin etleri ağrıyordu kucağa alırken ilk gün çok zordu
eymenzeynep Ağrı kesici fitil oluyor Bebekler için eczaneden alıp yarım olarak poposundan verebilirsiniz
Adabkc DurukanEsen ası kartım yok malesef aman dıyım arastırıp hangısı yan etkı yapmıosa o markayı yaptır cok zor
Snglkmlalp Adabkc evet zor olduğunu biliyorum çevremde yaptıranlardan. Benim oğullarım 3 yaşında ve 3 aylık. İkisine de b tipini yaptırmadım. Küçük için zaten değil de büyük için bile cesaret edemiyorum. Büyük oğluma 2 yaş sonrası tek doz nimenrix yaptırdım. Küçük oğluma da 1 yaşından sonra tek doz nimenrix yaptırıcam. Bexsero için ne zaman cesaret ederim bilemiyorum DurukanEsen
Nltka Adabkc calpol kullandım . Banyo yaptırdım . Birde ateş düşsün diye alnına ve eklem yerlerine su ıslatıp koydum . Başka bir zaman ateş için şey okudum çoraplarını sirkeyle ıslatıp giydirince başındaki ateşi alıyormuş tavsiye ederim o da iyi gelmişti
Nltka Adabkc aşının ilk akşam biraz zor geçiyor . Ateş yüksekse ve uyursa muhakkak sürekli kalkıp kontrol edin Allah kolaylık versin . Ama kucağa almayın sizin ısınızla daha çok ateş yükselir
DurukanEsen Adabkc bu aşıları her doktor neden farklı aylarda yapıyor. Nasıl bioecegim yan etkisi az olanı…
DurukanEsen Adabkc ateş var mı onavgore fitil ver yoksa vermeye gerek yok diye düşünüyorum calpol doktor ateşi olursa eğer düşmezse fitil verin dedi
eymenzeynep Adabkc valla ben 2.ay aşısında şurup verdim faydası hiç olmadı sonra eczaneden agrı kesici fitil aldım bebekler için olanından yarım koydum poposuna 1 saat içinde etki etti