Buglemcim20 canım kendine hiç kızma evet ameliyat sonuçta büyük ama bence şükret ki bu kadar erken farkedilmiş ve gerekli tedavisi var sen nerden bilebilirdin ya da kimin aklına gelirdi inan aylardır hastanedeyiz ve sürekli bağırsakla ilgili araştırma yapıyoruz ilk defa bağırsak felci duydum bebekler çok güçlü inanın benim oğlum menenjit geçirdi 40 günlükken doktorlar çok küçük kalbi dayanmayabilir dedi ama güçlü kahramanım başardı ve atlattı şuan senin yüreğinde ki acıyı bir nebzede olsa anlayabiliyorum doktorlar her zaman en kötüsünü söyler bunu bilin ve kendinizi korkutmayın bakın ben doktora yalvardım nolur bana bir ihtimal verin yüzde şu kadar diyin diye ama doktor bana ben size olabilecekleri söylemek zorundayım hazırlıklı olun her şeye diye söyledi bebeğim için. annem içinde umut yok yaşamaz bu hasta dediler arka arkaya 4 ameliyat geçirdi kalp rahatsızlığı var ve bağırsak delindiği için vücuda yayılmış ve zehirlenmeye başlamış ama dediğim gibi doktorlar en kötüsünü söylüyor ki bir komplikasyon olursa onlara tepki vermememiz için