theQueen Babygirly Sadece anne sütü alıyorsa günde bir çay kaşığı has zeytinyağı içirebilirsin canım 😊 bana doktorum önermişti 👍🏻
Fazilettt Bnm oğlumda da var kabızlık sadece mamayla besleniyor sma kullanıyorum üç gün oldu çok ıkınıyor yavrum mamasına zeytinyağı koyuyorum ama faydası olmuyor küçük çişi dolu oluyor ama büyügünü yapmıyor ne yapmam lzm anneler
Ebuss Benimde oğlum iki aylık 40’ına kadar hergün yapıyordu şimdi 4 yada 5 günde bir yapıyor doktorumuz 7-8 günü geçerse gliserin vermemizi söyledi ondan haricinde hergün bir çay kaşığı zeytin yağıda verebilirsin dedi sizde zeytinyağını bir deneyin isterseniz 😊
Babygirly [bilinmeyen] ayy bizim de her gün bezden taşardı şimdi gelmez olduuu zaten gaz çıktığında ve kaka yapınca oynar olduk😂😂😂
theQueen Babygirly Yıkanma suyundan bir tık sıcak olsun ama poposuna döktüğün su 👍🏻 Bu da anneanne tavsiyesi 😂
Selmayusuf Ebuss bende aldım ondan denedim. Fitili yarım şekilde koydum poposuna 10 dk demedi bezi doldurdu
Tuubaa Fazilettt mamayı değiştir istersen canım evolvia l8fli bir mama sindirimi düzenliyor ama mama yerken zaten 5 gün normal mama yariyo bebeğe 6. Gün gliserin fitil kullanabilirsin.