Merve789 Bu bebekler hep erken mi.kalkarlar 5te uyanmak nedir ya acliktan degil uyaniyo doyiruyorum bidaha uyumuyo 8 9 gibi tekrar yatiriyorum ama ben ayilamiyorum. Acaba bu uyku duzeni aliskanlikmidir yoksa nasil uzatabilriim saatini aksam 20.00 21.00 arasi uyuyo ama yinede boyle. Gecede 3 kere kalkiyor
hirasu Merve789 bizimkide öyle canım aksam 8 yatırıyorum bende genelde kurulu saat gıbı saat 6 kalkıyo işe gıtsem daha gec uyanırım çok zorlanıyorum uyumak ıstıyorum ama yok dedım erken yatırıyorum herhalde bı aksam 11 yatırdım yıne 6 ayakta valla öluyorum uykusuzluktan 😔😔zaten gece artık 10-15 kere uyanıyorum hasret kaldım uykuya 😔😔
Bartu_smummy Benim bebeğim de 5:30, 6da uyanıyor ,sütünü içse de uyumuyor ,oynuyor bir süre, sonra baktım ağlamaya başlıyor o zaman yatırıyorum, 4. aydayız, doğduğundan beri böyleydi
betullll18 Merve789 merhabalar benim bebeğim de 8 9 gibi yattığında hep 5te kalkardı ne zaman denediysem şimdi 10 buçuk gibi uyuyor sabah 8 de uyanıyor çünkü zaten bebeklerin en geç yatağa girme vakti 10 buçuk yani ben gece uykusunun 8 9 olmasını çok erken buluyorum ortalama 10 yada 11 saat oda en geç o kadar uymaları gerek ben birde bebeğim ne zaman uyumak isterse o zaman uyutuyorum direttiğim zaman uyumuyor gün boyu uykularında problem oluyor bu arada bebeğim 9 aylık belki sizin ki küçük olabilir 🙏
Merve789 betullll18 benimki 2 aylik 7 bucuk 8 gbi bazen gece uykusuna basliyor uyandirmiyo. 11 e kdar oyalsyamam cunku bikere 22.00 da yatti yine 4 te kalkti gce on kere kalkti gec yatirmakta cozum degil ama erken uyanmaktan yoruldum gunduzler cok uzun zaman gecmiyo
Ponciginannesi47 Merve789 aynı benim oğlum gece 3 4 de kalkıyor saat 7 ye kadar şuan bitik durumdayim
defneninannesi2 Merve789 al bendende o kadar çıldıracam artık birde gece 3 ten sonra saat başı mama istiyor uyanıyor yıldım artık önceden böyle değildi aşıdan sonra oldu atak haftası mi bilemedim ama mahvoldum bir haftadır
Merve789 defneninannesi2 evet 9 da yatip 12de kalkiyo sonra 3te tekrar kalkiyo bidaha 5e kadar hep kalkiyo
And01 Merve789 kizim uc ay yedi günlük 6:30 dan beri ayaktayiz yeni uyudu😳gece uykusuna 9 gibi geciyor 6:30 kadar uc kez uyandi bugun🤯
betullll18 Merve789 doktorunuza danışıp rezene çayı da deneyebilirsiniz 1.,5 çay kaşığı çok rahat uyuyor ben öyle yapıyorum yani yol çokta işte bebek olunca insan tedirgin oluyor sizide anlıyorum 🙏
Merve789 defneninannesi2 ne zaman baksam hep ataktayiz zten ki. Anlamadm ben 8.haftasonunda buyume atagi var suan ondayiz cikmamiza 14 gun varmis eyvah ki eyvah
Merve789 Fatma_FLZ arkadasikin cocugu 9 aylik gorsen 2 yasinda dersin habire besliyolar gece 12de yatiriyo sabah 10da kalkiyor bu nasil uyki? Tamam benimki bukdar duzensiz uyumasin ama biraz uyusun yani 8 e kadar falan ama olmuyo ins ilerleyen ayalrda uzatmaya calsicam. Cok sukr cocugum.kendi kendine uyuyo saaatleri belli. Nasil alisirsa bebekken bidaha hep oyle gider