Naz0106 2 buçuk ay önce doğum yaptım 35 gün kanamam oldu 40 ım çıktı 1 hafta sonra yine regl oldum 11 gün sürdü aradan 1 hafta geçti yine regl oldum bu normal mi doktora gitmeli miyim?
pikacuu Naz0106 Normal diye okumuştum bi yerde. Hatfa bazıları da regl olmuyor hiç. 1 sene de anca düzene giriyormuş
Naz0106 pikacuu Evet bende 1 yıla kadar olmayan çok duydum ama ben 40 çıktıktan sonra doktora gittim alttan muayane etti regl olmicaksın dedi 3 gün sonra regl oldum 11 gün sürdü o bitti 1 hafta sonra tekrar bu kadar çabuk olması normal mi acaba?
pikacuu Naz0106 Normal canım içindeki pislikler temizleniyor aslında bu iyi bir şey keşke bende olsam. Beklemedeyim
Naz0106 su_sde Yaa sezeryan oldum ben dikişlerimde çok ağrıyor içten acaba onunla alakalı olabilir mi
Naz0106 Yasemin000 Normalde 6 gün sürerdi en fazla ama bu sefer 11 gün birde doktor adet görmiceksin dedi 3 gün sonra adet gördüm
aytiii Naz0106 düzensiz okuyor diye biliyorum ama bu kadar uzun bir kanamanın üstüne hemen bir daha olması normal değil gibi doktorunuza bir sorun bence
ay_16 Naz0106 aslinda doğum sonrasi cogu kiside düzensizlik oluyor 1 yila anca duzene giriyor, tabi normal de olabilir, ama yinde bir doktora gorunmenizde fayda vae
demir1717 Naz0106 40 muayenesinde bi sıkıntı yoksa, yoktur büyük ihtimal. Ben her doğumdan sonra (normal ve sezaryen) 40ın ardından 1 hafta arayla da olduğum oldu. Sonra 4-5 ay olmaz gene olurdum filan.
Selin648 Naz0106 lohusalığım bitti dedim 3 gün sonra regl oldum ve kananam yoğun bir şekilde geliyor sanırım aynı durumdayız şuan bakalım ne kadar sürecek