1cicek2balannesi Cokilerce canım benim de bebeğim 4 ay 13 günlük onunkinde kapanmak üzere ebe d vitamini 1 gün ver 1 gün verme dedi
Minikpapatyamm Cokilerce benim bebegimin de bingildagi normale göre biraz geniş şuan 49 günlük ve her kontrolde doktor kendisine bingildagini hatirlatmami söyledi D vitamini kullanıyoruz bebeklerde 1 yaşına kadar anca kapanirmis bıngıldak öyle demişti doktorumuz
Cokilerce Minikpapatyamm en erken 6 aylık kapanması lazımmıs normal sartlarda bende 9 ay 1 yıl civarı diye biliyorum
1cicek2balannesi Cokilerce ama bana dedi güneşe çıkarsan bile yeter ben güneşe çıkardığım zaman vermiyorum yani pek vermiyorum
Cokilerce 1cicek2balannesi ben çok verdim galiba her gün düzenli veriyordum birde bir gün diğerinden daha fazla verdim hep öyle demisti doktor şu iki ay vermiyim bi bakayım durumuna sizede tesekkür ederim 🙏🏻
1cicek2balannesi Cokilerce rica ederim. Ya kimi doktor verin diyor kimisi vermeyin diyor bende anlamadım 🤷🏻♀️
Ada_Deniz Cokilerce devam edin hatta bir yerde okudum doktor d vitmainini arttırın demiş canım bir başka doktora daha mutlaka gidin derim
Cokilerce Ada_Deniz yarın bi profesör bulursam randevu alıcam hemen baya huzursuz oldum çünkü içim rahat eder en azından çok sağolun sizde 🙏🏻
Cokilerce 1cicek2balannesi gerçekten öyle her doktor ayrı bi şey söylüyor iyice araştırmak gerekiyor ne kötü