Cokilerce Bebeğim 4 aylık bıngıldagı kapanmak üzereymiş başına gelen var mı d vitamini kullanıyordum devam etmeli miyim karar veremedim
1cicek2balannesi Cokilerce canım benim de bebeğim 4 ay 13 günlük onunkinde kapanmak üzere ebe d vitamini 1 gün ver 1 gün verme dedi
Ezghsynn Cokilerce benim bebeğimde 4.5 aylık banada aynı şeyleri söyledi takip edelim dedi. Kaç sizin bebeğinizin kafa çapı
Cokilerce Ezghsynn valla ne istiyorlar anlamadım ki inşallah sağ salim atlatırız bu dönemleri Allah bağışlasın kuzunuzu 🙏🏻
Ezghsynn Cokilerce valla bende anlamadım. Kaç gündür aklımda bu var. Aminn çok teşekkür ederm Allah sizin kuzunuzuda size bağışlasın. Sağlıkla büyüsünler inşallah🙏🏻🙏🏻
Cokilerce Azraeva çok sağolun içime su serptiniz Allah bağışlasın peki kafa çapı nasıl gelişti bizimki 4 aylık 44 cm kafası
SeherEslem2020 Benim kızımda 4 aylık 39 cm Ve arada geri coküo ebe su ver dedi su ver meme ragmen aynı
Cokilerce su_sde doktor bugün korkuttu beni erkenden kapanırsa beyni gelişmez falan diye vtakip etmemiz lazım vs dedi
su_sde Cokilerce onu bilmiyordum tabi doktor daha iyi bilir ama benim doktorum değil sağlık ocağı doktor erken iyi demişti ya burda bi anne vardı o çok iyi biliyordu bulup etiketleyeyim bakıp onundoktoru ünlü biriydi bulamadım inşallah gelir Portu görür