yamacalimoms nilbuglem evet bencede bir canlıyi dogurabilmek yetebilmek çok güzel bir duygudur umarım emer🙏
yamacalimoms Boncukgozveannesi Annelik böyle birşey işte canın yansada onun iyiliği senin için bir adım hep önde 🙏olsun o kadar emmiş rabbim sağlık sıhhat versin bebeğine
Boncukgozveannesi yamacalimoms kesinlikle öyle o gözünü korkutmaya çalışanlara gül geç annesin sen yapamayacağın şey yok 👍 buna da şükür tabi çok teşekkür ederiz taze annecik
yamacalimoms parlakli1990 Hemen pes edenler var , ben kanımın son damlasına kadar savaşmak istiyorum azicikta olsa bir yudum bile olsa alsın 🙏
sapling yamacalimoms herkes Farklı yaşıyor canım benim sadece bir kere kanadı hemen geçti dayanılmayacak kadar da acımadı hiç
yamacalimoms sapling Ya yarada olabilir kanayadabilir ama o kadar kötü şeyler anlatiyorlar ki içim kötü oluyor midem bulanıyor 😖 bırakın da ben kendi tecrübemi kendim yaşayayım niye bana kendi kötü tecrubelerini aktarirsin ki ,akıl verdiklerini falan saniyorlar
Sonsuzask_06 yamacalimoms çok doldurmuşsun kafanı su akar yolunu bulur Allah’a dua et boşver gerisini 2 tane sezeryan oldum düşünmüyorum ama 1 tane daha doğururum korkma canı veren elbet kolaylığını verir sezeryan olursan sütün hemen gelmeyebilir panik yapma sıcak havlu koy göğsüne az az bebek çektikçe gelir
yamacalimoms Sonsuzask_06 umarım canım bu zamana kadar salmıştım ama telefonda kim arasa kötü seyler söyleyip kapatıyor bıktım artık cidden
denizesintim17 yamacalimoms merhaba ben de yaklaşık 15 gün kadar sıkıntı yaşadım ama her gün değil yara falan olmadı hiç sadce 2 kere mastit (sutun göğüste cok fazla birikmesi ) oldum o biraz acılıydi ama inan şuan acısını hatırlamıyorum 🙃 Benim.ki
Sonsuzask_06 yamacalimoms açma telefonu yada. Kapı çalıyor de bahane bu şuan senin morale ihtiyacın var bebeğinin de etkilenmesine izin verme
Zeybeybel yamacalimoms tatlım onları dinleme herkesde yara olacak diye bişey yok. Bende göğüs ucu yara oldu Bi hafta rmzirmedim o göğüslü gecti. Belki sende olmayacak. Çünkü olmayan anneler de var.
Ikra_Nurum yamacalimoms korkma canim agzi olan konusyo zaten benim sadece ilk emzirdiginde biraz yara oldu oda yanlis emzirmekten oldu ebeler bebegi ustume virakti ben tecrubesiz napcagimi bilemedim lanshion krem kullandim 2 kere gecti hemen herkeste olcak diye bisey yok
Oznur yamacalimoms evet genel de ilk doğumda oluyor ama sonucta aylarca sürmüyor. Ayrıca ole kan revan herkesde yine olmuyor yara olur geçer yani insanların bu kadar korkutması enterasan
Aryasila yamacalimoms ne alakası var ya dünyanın en güzel duygusu bence emzirmek gümüş kapak kullanmadim ama lansinoh kullandım hemde bebeğim 1 haftalıkken başladım hiç bisi olmadi nemli bırakma yeter,,
bself33 yamacalimoms canım merhaba herkes bana da bir ton akıl verdi şöyle böyle yap diye goguslerin yara olacak patlicak vs ama göğüslerim hiç yara olmadi acımadı hatta ben gogus uçlarından tahrik olan biriyimdir hep onu düşündüm nasıl yapicam diye vs o bile kalktı ortadan tamamen annelik içgüdüsel olarak yerleşmişti goguslerimde yara olmadi 7. Ayimiza girdik hala da iyiler acı falan da yok. Demekki herkeste aynı şey olmuyor. Etrafta boş konuşan çok fazla. Sen güzel günlere odaklan .
Zeynep-60 yamacalimoms canım benim kızım 8.5 aylık ve memeye o kadar düşkün bir bebek ki ama ben acı ağrı kanama hayattan bıkma hiç bunları yapamadım sadede 2.5 aylıkken sanırım yanlış pozisyonda emzirdiği için göğsümün birimin ucunda hafif çatlaklık oldu canım da acıdı ama hemen geçti yani diyenler sanırım bebek değilde inek emzirmiş
Lina05 yamacalimoms canım göğüs yarasını memelerimin uçları inan koparak yaşamış biri olarak söylüyorum. Gümüş kapağı son doğuma 2 hafta kala takmaya başla. Allah’ın izniyle bişey olmaz. Benim kanlar akarken gümüş kapak çok şükür iyi geldi. Korkma inşallah bişey olmaz hem de herkesin ki yara olmuyor birazda genetik bence
Deletedmom5447 yamacalimoms ilk haftalar bebek emmeyi bilmediği yanlis emdiği için biraz yaralar oluşuyor ama sonra bebek emmeyi öğrenince hicbi sorun kalmıyor emzirmek çok güzel bişey sakin vazgeçmeyin 🌺