Mrsxscape Ballicoreginannesi Benimde dün başladi yüzüstu uyumaya ilk gördüğumde çok korktum düzelttikce o geri döndu. Yastıkla yatirmiyorum zaten üzerinide örtmüyorum ama genede döndügünde kafasıni kaldiramaz diye korkuyorum 😑
210796 Benim oglumda o zamanlardan yuzustu yatmaya basladu simdide ayagimda sallarken bile yuzustu salliyirum besigine oyle birakiyirum rahat uyuyor.10 aylik.yani oglum kendini savuna biliyor bazi bebekler savunama, tehlikeli durumlar ola bilir
nazo58 Ballicoreginannesi normal kuzum bunlar endiselenme… 6 aylik olmu donmeseydi tasalan derdimde.. gerci her bebek bir olmuyor .. uyle rahat ediyor demek ki kuzucuk..🥰
aysunakin Benim bebeğim 2 aylık yaklaşık 1 aydır yüz üstü uyuyor çok takip ettim kafasını düz koysa bile sonrasında çeviriyor tabi sert yatakta yatırıyorum hem gazını daha iyi atıyor hem de böyle kendini uyandırmadan rahat uyuyor. Bebeğin burnunu sıkıyoruz uyansın diye bu durumda da nefessiz kalacağını anlayınca çevirir kafasını merak etmeyin
Msglm Ballicoreginannesi canım benimde 2,5 aylık oğlum var yüz üstü yatmayı çok seviyor, hatta geceleri bile ara ara yüz üstü yatırıyorum, kendisi başını çeviryor birşey hissettiğinde, bebekler kendilerini çok güzel korumaya alıyorlar, için rahat olsun.