Ballicoreginannesi Kızlar bebeğim 6 aylık dün gece uyandigimda yüz üstü dönmüş bir şekilde gördüm çok korktum hemen düzelttim bu aralar çok dönüyor uyurken de yuz üstü tehlikeli mi korkuyorum uyuyamıyorum bebeği o sekilde dönüp uyuyan var mı ne yapmam gerekiyor
Mom9 Ballicoreginannesi artık dönebilir çok normal ayına göre. Benim kızımda dönmeyi 7.ayda öğrendi şimdi hep yüzüstü uyur
sapling Ballicoreginannesi 3.ayda dönmeye başladı o gün bu gündür hep yüzüstü doktor sakınca görmedi zaten çevirsem de geri dönüyor saldım bende 😅
Zeyzey2019_ Ballicoreginannesi dönmeye başladığından beri yüz üstü uyumayı seviyor kızım. İlk bir iki ay engelledim ama baktım olacak gibi değil yattığı yerdeki çarşafın gergin olmasına dikkat ederek özgür bıraktım kızımı. Hemen hemen 5 6 aylıktan beri yüz üstü uyur. Şu an 18 buçuk aylık. Siz yatağının sertliğine Ve çarşaf gerginliğine dikkat edin ve yatakta başka birşey bırakmayın. Bir süre sonra alışıyorsunuz duruma
Flashtv Ballicoreginannesi 2 aydır bebeğim yüz üstü uyuyor, 4 aylığız şuan çok şükür bir problemle karşılaşmadım
Ballicoreginannesi Mom9 ayy içim ferahladi çok teşekkür ederim ilk kez böyle yapınca tedirgin oldum kaynanam da korkuttu yastık ağzını tıkar dikkat et falan diye ödüm koptu
Melisamma Kızımda sürek yüz üstü uyur ben çeviririm sonuç aynı. Korkmanıza gerek yok artık kendileri dönebiliyorlar nasıl rahatlarsa öyle uyusun yawrucuklar
Ballicoreginannesi sapling biz geç kalmışız demek 🤭😂 ama kaynanam korkuttu beni yastık ağzını tıkar nefes alamaz ALLAH korusun falan dedi ben iyice korktum
sapling Ballicoreginannesi ama evet yastığı kaldırmanız lazım altına kafasını falan sokabilir Allah korusun büyüdükçe kendileri kontrol edebiliyor zaten nefes alamazsa diye kafasını çevirir ama biraz vakti var
Ballicoreginannesi Zeyzey2019_ şuan uyuyor yastığını kaldırdım sağ olsun arkadaşlar söylediler ama çarşafı pek gergin değil kaldırıp düzeltip iyice aralara sıkıştırsam mi beşiğinde de ayak kısmında yedek zıbını ağız mendili falan var bir şey olur mu
Zeyzey2019_ Ballicoreginannesi kaldırmadan yatak kenarlarından çekip sıkıştırabilirsiniz çarşafı. Mendil ve zıbını da beşiğinin kenarlarına asın içinde kalmasın. Eğer üstünü örtüyorsanız bebeğinizi beşiğin ayak ucuna yatırın yani ayakları ile beşik arasında boşluk kalmasın çünkü döne döne yatağın başından sonuna gidiyorlar ve örtü varsa bu sefer ona dolanma ihtimalleri yüksek.