TospikOglusum Kızlar iyi akşamlar merhaba .2.ay aşılarımıza çok az bir zaman kaldı. 3tane asi birden yapılacakmış sağlık ocagindaki hemşire öyle söyledide ay ben çok.korkuyrm ateş yada başka yan etki oluyo mu yoksa bebekten beebge bu durumda mi değişiyo?3 aşı birden çok ağır gelmez mi ya?bide ağrı olmasın ateş olmasın diye surup falan veriliyo mu?
e_ckucukunal TospikOglusum evet canım bize şurup vermişti ama ihtiyaç olmad ı şükür hiç ateş huysuzluk yapmadı bizde iki bacaktan bi omuzdan oluyor 🙃
Alyazeynep TospikOglusum bende çok stres yapmıştım biraz ateşlendi huzursuzlandı ama geçiyor merak etme
Gizemela TospikOglusum 2bacaktan 1 koldan oluyor. Ateş bebek den bebeğe değişiyor benim kızımda da biraz olmuştu calpol şurup alın mutlaka evinizde olsun ateşi arttığını hissederseniz verirsiniz. Bende çok korkuyordum ama içiniz rahat olsun bebeklerimiz sandığımız dan daha dayanıklıklar☺️
Bebeklerm TospikOglusum çok şükür biz atlattık bende günlerce strese girdim ne olacak nasıl atlatıcaz diye 5 gün oldu geçti şükür evden çıkmadan bir çay kaşığı calpol şurup verdim ateş çok hafif oldu yok denecek kadar az 6 saat sonra tekrar verdim ve ne huysuzluk ne ateş hiçbir şey olmadı
rtbh35 Yaa evet ben de duydum çok korkuyorum Hepatit aşısı bile başta yaptirmadim sonra yaptırayım dedim
TospikOglusum rtbh35 hepatitte ateş olmuyomuş sağlık ocagindaki hemşire öyle demişti ki öylede oldu.zaten ilk doğduğunda ilk dozu hastane yapiyo 2.doz için gittik sağlık ocagina(hepatit aşısı icin)
Synmannesi Canım ben de bu ayın 25’inde ikinci ay aşısı olacak Kızım çok korkuyorum inşallah ateşi vs çıkmaz o gün hiç uyumayalım sürekli kontrol altında tutalım ne olur olmaz ilk ay çok huzursuzluk ağlama yapmıstı
TospikOglusum Gizemela ay valla ilk bebegim inanılmaz panik yapiyrm endiseleniyrm umarım kolay atlatiriz🙏🙏calpol alicam mutlaka canm çok teşekkür ederim
3310umbozuk 2 bacak bir koldan oluyor, bizde herhangi bir etki yapmadı, aynı gün doktora da kontrole gittik çok çok çok yüksek olmadıkça ateş düşürücü bile vermeyin dedi, aşının etkisini mi ne etkiliyormuş
TospikOglusum Bebeklerm ay bende aşıya vereyim bari bir çay kaşığı sonra senin gibi 6saat sonra bi daha veririm inş kolay atlatiriz bizde.ne güzel siz atlatmissiniz maasallhhh😊
TospikOglusum AtaVeAnnesii valla yazılanlara göre içim rahatladı ama calpol almak.sart oldu canm .artik duamızı edip o şekilde gidicez aşıya canm
Nly170117 TospikOglusum benim bebeğinde çok ağrı yaptı öyle bir ağladı ki tahmin edersiniz canım gitti ateşi çıkmadı ama o ağrı yaptı sanırım. Dayanamadım calpol verdim. Yarım saate sakinleşti çocuğum uykuya daldı. Ama iki saat direndim ilaç vermemek için. Keşke o kadar beklemeseymişim.
TospikOglusum Nly170117 bazıları asiya gitmedende varmış calpol sonra gelince bir süre sonra bidaha vermişler. Ben vericem ya çok.korkuyrm çünkü 🤒
Nly170117 TospikOglusum ama öncesinde vermek çok yanlış. Bir şeyi olmadan ilaç vermek doğru mu bir düşün. Aşıdan sonra çocuğunu gözlemle ateşi çıkar gibi olur ağrısı vardır hemen ver bekletmeden. Yapma kuzum derdi olmadan ilaca yönelme.
Yrnasl TospikOglusum bizim olmadı ateş huzursuzluk falan 2 bacak 1 kol yapıyolar ama ben vurulduktan 10 dk sonra 1 çay kaşığı calpol verdim çünkü ateşi çıkınca verince etki edene kadar bebek çok huysuz oluyor
TospikOglusum Yrnasl ay kafam karıştı gitmeden mi.versem aşıdan gelince mi versem calpolu ya .herkes farklı farklı yazmış kafam karisti