Psikologanne95 Haftaya aşımız var ama ben şimdiden strese girdim 😔 nasıl geçirdiniz bu aşıyı? Huzursuz muydu? İlla her bebekte ateş oluyor mu? Kaç gün sürüyor?
YldrmBytkn Psikologanne95 gecen ay yaptırdık huysuzluk olmadı aksine sakindi biraz halsiz gibiydi bide o gece sadece ateşimiz oldu en fazla 37.8 oldu ertesi gün hiç bişeyi kalmadı 🙏
Sumeyyelan Psikologanne95 aşıdan sonra 1 saat baya ağladı tabi 4 tane iğneyi yerse o minimal bedenler sağlık ocağındaki doktor eve gidince calpol ver dedi bende verdim şükür hiç ateşimiz olmadı
Guldenn_57 Psikologanne95 Geçen ay yaptırdık çok şükür öyle ateş falan olmadı iki bacak bir kol giderken çok kalın giydirme rahat ince kıyafet giydir bizde biraz huysuzluk oldu ama calpol verebiliyorsun onu al dursun kenarda
asuuude Tatlım gitmeden önce ağrı kesicisini içirdim 2 bacak 1 kol yapıyorlar aşıyı eve geldim huzursuzlandı akşam üzeri yine ağrı kesici verdim eski haline döndü birde yatmadan önce yine verdim ağrı kesici tabi çay kaşığıyla gecede çok rahat şekilde uyudu
YldrmBytkn YldrmBytkn he bide bize Bi calpol bide fitil yazdı doktor ama sadece calpol kullandık o da aşı oldugu gece ateş 37.8 olduğunda yarım tatlı kaşığı verdim bide ertesi gün sabah verdim başka da vermedim. Aşı öncesi de ilaç vermedim doktorum verme dedi aşı olunca ateşi çıkıp çıkmadığını gözlemle ilaç veripte bunun önüne geçme demişti.
aysenuryk Psikologanne95 cok sukur bi sıkıntı yasamadik. Anne sutu aliyorsa %80 ateslenmez dedi doktorumuz oylede oldu cok sukur. Asi oldugu gun surekli uyudu bi halsizdi o kadar
Aaaboglu54 Psikologanne95 bizde çok şükür ateş yapmadı huzursuzluk 2 gün sürdü 4 saat arayla 3 kere calpol verdim
Eaoalpuraz Vurulduktan sonra sakindi uyuyup uyandıktan sonra 2 saat boyunca ağladı huzursuzdu ne yapacağımı şaşırdım yani sonra çok az bir ateşi çıktı şurup vermiştim Ama bir gün sürdü huysuzluğu
Omrasafgulsah Psikologanne95 ben ilaç vermeden gittim aşıya canım 39 40 buldu ateşi o geceyi hastanede geçirdik biz ertesi gün hersey normale girmişti çok şükür insallah sizde ateş olmaz sorunsuz geçer 🙏
Laloba Psikologanne95 gitmeden calpol vermiştim aşıdan sonrada huzursuzluğu falan olmamıştı zaten bugün 4. Ay aşılarını olduk yine rahattı ben bide aşıya götürmeden önce yıkıyorum rahatlıyor çocuk gelince de uyuyor hemen
aslitpbg Psikologanne95 hayır canım ben de senin gibi endiseliydim ama çok rahat atlattım ben ne ateş oldu ne huzursuzluk. Bol bol dua oku salavatla çocuğunu bise olmaz şimdiden geçmiş olsun 👍☺❤
birtosbik_anasi Bizde geçen hafta vurulduk ateş çıkmadı iğne vurulunca ağladı çok az emzirmeye başlayınca sustu zaten vurulduktan 1 2saat sonra filan da calpol verdim bi kere ertesi günde bi kere verdim 3.gün biraz huzursuz oldu o kadar
Hhilal2310 Psikologanne95 Psikologanne95 biz geçen hafta olduk bende ilk kez gittiğim için bilgisizdim hemşire ateş düşürücü şrup verdi ama kar etmedi oda 2 bacak 1 kol vurdu gündüz iyiydi ama akşam huysuzlandı gece boyu uyumadık sabaha karşı ateşlendi şurup verdim ertesi gün eşime fitil aldırdım suda biraz küçültüp onu verdim epey bir rahatladı