Didemxy özellikli olması şart değil kızımın oturması için bunda çözüm bulduk bizde önce eski tip almıştık ama oturmuyordu sinirlenip firlatiyodu bunu klozetin küçüğü sandığı için oturuyor 😄 anlattığıniz şey şu an kızımda da var tuvalete tamamen hazır lazimligina oturuyor ama iş yapmaya gelince yapmıyor yarım saat oturuyor yapmıyor kalkınca ortalık yere yapıyor bebeler cidden inat bize yapıyorlar kreşe gidiyor öğretmeni bezini çıkarıp otur diyor cisini hemen yapıyormuş ben aynısını evde yapınca yapmıyor full naz full inat evim kalebodur dışarısı sıcak olmasına rağmen ev soğuk onun için bekletiyorum hava iyce ısınmadan ev sıcak olmuyor ısınsın bezini cikarcam daha da takmayı düşünmüyorum kızımda sizinki gibi uykusunda yapmıyor kuru kalkıyor dışarda da tutuyor geldiğinde belli ediyor tek sorun evde oturunca yapmaması sabır gerektiyor uğraş gerektiriyor insanın hali olmasi gerekiyor bizimde hazır olmamız gerekiyor eğer haliniz varsa pes etmeyin anladığım kadarıyla kızım gibi inat edip nazlandigi için gün içinde oturduğunda yapmıyor zamanla alışır haliniz yoksa ara verin o arada tuvalete beraber gidin konuşun tekrar hazir olduğunuzda başlarsınız bu arada çocuk doktoruna ve pskiyatriste sormuştum 4 yaşa kadar alışma zamanı varmış bu da bizi rahatlatan bilgi olsun 😀