Adamel Merhaba kızlar bir konu hakkında yardım istiyorum sizlerden bebeğim 3 aylık ben hergün rütin olarak bebeğimi yıkıyorum doğduğundan beri evimizde çok sıcak oluyor ve terliyor rahat uyuması için fakat eşim işini değiştirdi artık onunla yıkayamam çalışma saatlerinden dolayı tek başıma nasıl yıkayabilirim ya da nasıl ???
Kuzey-41 Adamel ben hep tek yikiyorum yatiriyorum duşkabine yikiyorum ama benm oglum aglamiyor suyu seviyor rahat yikiyorum o yuzden 1 kere tek yikadinizmi gerisi kolay oluyor alisirsiniz
Deletedmom334 Adamel ben kucağımda yıkıyorum şampuan kullanmadan sadece suyun altına bi sokuyorum terini alsın diye, zamanla alışıyorsun
Esmeler2 Tek başına zor oluyor o zamanlarda. Zaten her gün banyo yaptırıyorsan her gün şampuan kullanmaman lazım. O yüzden ben kızımla duşa giriyordum kucağımda ya da taburede otururken kollarımda suya tutuyordm. Şimdi oturmayı öğrendi tek başına yıkamak daha kolay oluyor
Sueda2929 Adamel iki buçuk aydır tek yıkıorm oğlum 4 buçuk aylk. Başlarda file küvet yıkıodm. Bu sıralar kucagıma alıorm tabureye oturuorm duşta yıkıorm okdr rahatki keşke hiç küvet almasaymışım bu yöntemi çok sevdim oğlumda hiç ağlamıor
FirinSutlac Sueda2929 bende bunu merak ediyorum kucağınızdayken çırpınmıyo mu acaba😊 nasıl tutuyorsunuz
Sueda2929 FirinSutlac kucagıma yatırır pozisyonda canm cırpınıo ama gayet iyi tutuorm cok dikkat ediorm ve alıstm artk:)
mirayilknurtolga Adamel kendi küveti var, şampuanlı yıkacaksam filesini takıyorum, şampuansız yıkayacaksam çarşaf koyuyorum altına çok güzel yıkıyorum. 2.5 aylıktı aaaa dedim ben hergün eşimi niye bekliyorum çocuk sıcaktan pişti bir deli cesareti geldi becerdim o zamandan beri tek yıkıyorum. 4 ay 4 günlüğüz.
Faray Adamel canım küveti ve filen varsa, koy önce boyundan aşağısını yıka bitir, bir elin hep boynunun altında olsun, sonra yattığı yerden başına geç başını da bitirince kolunun içine yüzükoyun yatırıp sırtına bir tasta su dök, bitti ben böylr yapıyorum.
Brna-34 Adamel kuveti var ise file de yikayabilirsiniz benimde 3 ay 11 günlük bebegim var o sekilde tek başıma yıkıyorum
milasmommy Küvetim yok almadım. İlk zamanlar leğende yıkıyordum şimdi onada sığmıyor 3 ay 10 günlüğüz. Duşakabinde dizlerime önce eski bi battaniyesini seriyorum sonra kızımı yatırıyorum kovaya su koyup öyle yıkıyorum. Su aşırı tazikli ve bi anda soğur ya da çok ısınır diye henüz cesaret edemedim ona.
Kavruuukk Adamel benim bebisimde 3 aylık hep kendim yıkıyorum boncuklu fileler var onlardan hediye gelmişti koyuyorum ona güzel duruyo
Adamel Bu arada ben Çeşme suyunu ketılda kaynatıp küvete döküyorum ideal ısıya düşünce yıkıyorum direk Çeşme suyu bana pis gibi geliyor 🙄en azından 6 aya kadar böyle olsa daha iyi olur diye düşündüm
Sudemeda Adamel ben burda yazılanlara özenip duşa kabıne gırdım bebekle kayıyo ya zor tuttum en son bir daha duşun altında su dökülsün kafasına dedım burnuna su kaçtı bu bı panık bogluyomus gıbı ellerım tıtredı hemen çıktım banyodan nefesını düzelttim yok benlik degıl duşa kabın tehlıkeli 😃😃😃adam akıllı oturana kadar bebek küvetinde yıkıycam
Sueda2929 Sudemeda ben duşun altında yıkamıorm cnm şu şekilde yapabilrsn tabureye otur kovaya su doldur bebeğini kucagına yatar pozisyonda al iyice destek ol kolun gögsünde olsun bebeğinin ve gerekirse sen gövdeni yasla bebeğine. Ben böyle yapıorm okdr rahat ki