Ceozip FirinSutlac menenjiti şu anlık bilmiyorum ama geçen ay bebeğim 3 aylıkken rotayı yaptırdık. 311 TL ödedik. Doktorumuz kendi yaptı.
Kvrckanne FirinSutlac bexsero geçen ay yaptırdık 450 TL bu ay nimetrix yaptıracağız en son 280 TL demişlerdi zam gelmiş midir bilmiyorum.
Zeybeybel FirinSutlac rota213 tlye alıp evde agızdan damlattık. 300tl olanı da varmıs. Tek farkı forma farklılığı. Menenjit hakkında bilgim yok o ne zaman yapılıyor ki. Rotayı da 3. Ay bitmeden yaptırmak gerekiyormuş doktorumuz öyle desi haberiniz olsun
Kvrckanne FirinSutlac 12 aylıkken şimdi 13 aylık. Doktorlar ayına göre Farklı zamanlar söylüyorlar. Biraz karışık aslında
FirinSutlac venustomris canım ben malatya dayım 😊 gittiğimiz hastane ilaçları satmıyor. İlacı dışarıdan alın dedi doktorumuz
venustomris FirinSutlac özel aşı olduğu için her yerde aynıdır diye düşündüm 🙈ama tabii özel hastaneler 🤦🏻♀️
FirinSutlac Zeybeybel daha 2 aylığız canım bilgim var söyledi doktor 3.ay kontrolünde yaptıracağız Allah izin verirse. Menenjit de bi süresi yok dedi sanırım 9/23ay arası en uygun zaman. Tabi çeşitleri var ona göre değişiyor
Aminedefnemmm Zeybeybel markasina gore degisiyor canim biz 2 doz olam rotarix yaptirdik 3. Ve 5. Aylarda 😊
FirinSutlac Kvrckanne bebeğin durumuma göre olabilir mi acaba. Doktorumuz bir zamanı yok dedi bize de iki yaşına kadar. Ama uygun zaman sanırım 9/23 ay
Kvrckanne FirinSutlac 2 yaşa kadar zamanı var ama bildiğim kadarıyla belli bir aydan sonra dozları azaltılıyor. Ayına göre doz ayarlıyorlar sanırım. 9 ve 11 ayda monveo türü yapılacaktı kızıma koronadan dolayı iptal ettik. Şimdi boxsero ve nimetrix
FirinSutlac Kvrckanne evet bende araştırdım biraz. İlaçların çeşitliliğine göre de değişiyormuş zamanı. Teşekkür ederim 😊