Zeyzeyy haklisin kesinlikle, normalde ben velilerine hep derim bu kadar düşmeyin ustune,kirlensin vs bişey olmaz falan diye, Hamza doğdu ve ben koronadan 1 ayda direkten döndüm diyim artık, sütüm kesildi vs vs. Doğduğundan beri mama ile besleniyor,asla anne sütünün korumasını vermez, o açıdan bı skntı, bezlerine dikkat etmemdeki sebep, göz pınarı tıkanıklığımiz var,gözünü masajla yapıp silmem lazım ki temiz olması lazım iyice gözüne kullanıyorum,ordan da bı enfeksiyon durumu yedik, ben hastaneden virüs kaptim doğum sonrası,psikolojim alt üst,hastane fobim oluştu ama el mahkum çocuğumu kontrollerine vs götürüyorum, geçen ay artık 4 ay oldu sürekli eli ağzında, yani sabah uyanirjeb yatakta bile yatacagini yapiyo ben farkedene kdr,ki bu yüzden de geçen ay serum yedi,kanına karıştı mikrop,antb.igne kullandık vs. Yani hastaneye gitmek zorunda kalmamak için aşırı dikkat ediyorum, normalde belki bu kadar pipirikli olmam ki zaten değilim belli konular hariç ama imtihanmidir bilemiyorum dikkat ettikçe bişeyler geliyo başımıza.