Nhrnhr Merhaba , bebeklerinze kavanoz mama yediriyormusunuz ? Dogal icerigi temiz olan onereceginiz urunler varmi ? Bazen disaridayken yada ne pisirsem diye bulamadigim anlarda vermeyi dusunmekteyim de 🥰
Kucukanne06 Nhrnhr Evet ben yediriyorum hero baby kavanoz mamasını yediriyorum bebeğim de severek yiyor güzel bence ama siz bilirsiniz bende dışarda mecbur kaldıkça veriyorum evde hep kendim yaparım ☺️
nurhayatervaras Nhrnhr bende alıyorum dışarı çıkarken yanimiza. Evde herseyini kendim yaparım. Bebelac ve hip kullaniyorum
Balkiz Nhrnhr kampa gitmiştik yanıma malzeme almıştım ama koronadan ötürü ortak kullanım alanlari yasak olduğu için mecbur hipp organik verdim ama sevmedi hiç ama en güvenilir hipp
Mom090 Nhrnhr aptamil tahıllı yada yulaflı meyve püresinden veriyorum dışarıda olursam ara öğün niyetine
Kucukanne06 rabiakilic2626 hangi meyvenin puresnı yapıcaksam önce suyla bir tencereye alıp pişiriyorum bir yemek kaşığı da irmik ekliyorum bu kadar daha sonra küçük kavanozlara koyuyorum
sapling Kucukanne06 merhaba sıcak koyup konserve gibi mi yapıyorsunuz. Ne kadar dayanıyor sıcak havada
Kucukanne06 rabiakilic2626 dolapta 2 gün durabiliyor zaten 2 güne de kalmadan bitiyor azar azar her gün yap bozulmaz
Kucukanne06 rabiakilic2626 once tencereye ne kadar mesela şeftali püresinden örnek vereyim şeftaliyi dilimleyip ben 2 şeftali dılımlıyorum ondan çıkan bana 2 gün yetiyor üzerini hafif geçecek kadar su ekliyorum ve 1 yemek kaşığı da irmik koyuyorum kaynamaya bırakıyorum kendisi kaynadıkça koyulaşıyor zaten irmik olduğu için daha sonra küçük kavanozlara 😇boşaltıyorum soğuduktan sonra dolaba atıyorum bu kadar
hirasu Nhrnhr ben sadece hipp organik olanlardan verıyorum dısarda kurtarıcı oluyo dığer markalara guvenemıyorum pek
Kucukanne06 rabiakilic2626 yok canım ne güzel 6 aylık olmuş büyümüş artık annesi ben veriyorum bir zararını görmedim şükür ver bence artık ek gıda zamanı gelmiş zaten az katıcaksın ki koyulassın püre olsun niyet o 🥰
Kucukanne06 rabiakilic2626 evet canım aza r azar 2 tatlı kaşığı kadar başladım çorbaların suyundan vermeye bir tek mercimek vermiyorum gaz yaptığı için