eylul-18 Arkadaşlar şimdi doktordan geldim kuzumun vajinası yapışmış ilaç verdi beş gün içinde geçmezse cerrahi oprerasyon dedi beynim aşağı kaynar sular indi 5 aylığız böyle durum yaşayan var mı nolur yardımcı olun kafayı yemek üzereyim o kadar ilgili anneyken nasıl farketmedim onu da bilmiyorum yeni mi oldu kendimi suçluyorum çok kötüyüm ya 😢😢
Ozteber eylul-18 hey hey hey hey sakin o müdahale dedikleri şey çok çok basit bişey ne kanama ne dikiş oluyo ilk kızımın iki kez oldu hemen aciliyo siyle düşün bı deri var onu actiriyolar çok ufak bişey pense gibi biseyle ayiriyo ağrı yok acı yok 😊 ikinci kizimdada hafif başlangıç var 6 ay kontrolünde bidaha bakicaklar panik yapilcak bişey değil
Ozteber eylul-18 bizede doktor farketmedinizmi dedi yeni doğan bbegin orası nasıl olur bolemedigim için anlamadım ilk bebeğim sonuçta dedim haklısın demişti kendini suclama cnm😍
GizemZz37 eylul-18 benimde kiz bebegim var ilk bebegim bu konulara karsi tecrübem yok nasil farkettiniz acaba
Mom0363 Kendini suçlamayı bir kenara bırakmalısın. Fark etmemiş olman seni kötü ve ilgisiz bir anne yapmaz. Soğuk kanlı olup tedaviyi uygula, sonuç alamazsanız basit bir operasyonla halledilir inşallah. Çok sık rastlanan bir durum bu..
eylul-18 Doktor öyle bi anlatıyor ki nasıl telaş yaptım çok korktum ilaçla düzelme şansı yok mu peki siz kullandınız mı
Ozteber eylul-18 hayır ben ilaç kullanmadım direk müdahale edildi çocuk doktoru çocuk cerrahına yönlendirdi muayene odasında yapılan bı işlem öyle ameliyat fln değil korkma
nilosaydn eylul-18 burda cogu arkdas yazdı. kremle masaj yaparak acmıslar.. ıslak mendıller yapıyormus genelde pamuk kullanmak en ıysı.. cocukların vajına arasında o beyaz seyler temızlenmemlymıs yani kazıyarak temızlemıceksın cocugun orasını hafıf sılıp gececekmssn
Elif_bse Benim arkadasımın kızındada oldu daha yeni 1yaşında hemde krem verdiler düzelir korkmayın hem farketmek imkansız ki benim arkadasım bile fark edemedi yani doktorlar inceleyipte anlıyor biz sadece bez takıp altını siliyoruz anlayamazsın yani
eylul-18 Elif_bse Öyleymiş öğrenmiş oldum tekrarlar altını temziledikten sonra hafif aç o bölgeyi dedi
Ozteber Elif_bse aynen öyle ablam hemşire görümcem hemşire ki onlarda defalarca kızımın altını aldılar onlarda anlamamıştı ve ikisininde iki kızı var
eylul-18 GizemZz37 Kontrole gitmiştik doktor farketti altını temizledikten sonra orayı hafif aç dedi tekrarlamaması için
Ozteber eylul-18 hayır ıslak mendil yerine pamuk kullanın demişti zaten öyle kullanmama rağmen oldu isrsi fln bence
yaseminligunler eylul-18 detaylıca sormak istıyorum ksuura bakmayın benım ilk bebegım bende yeni duydum öncelikle gecmişler olsun yapısıklık derken iç dudaklarımı dış dudaklarımı birbirine yapışık acaba nasıl bir durum