EylulSule Kızlar az önce bebeğim düştü koltuktan nasıl oldu anlamadım uyuyordu önünde yastık da vardı ama düştü hee yerine baktım herhangi bi kızarma şişme yok sadece kaşında hafif kızarma vardı o da geçti yıkayınca yüzünü gözlerinde kayma da yok bi şey olur mu
Nurrcem EylulSule uyutmayın en az 2 saat kusma gözlerde kayma hareketlerde yavaşlama değişiklik varsa anormal bir durum siz anlarsınız zaten hemen en yakın acile gidin.. hiç birşeyi yoksada içim rahat etsin derseniz yine doktora gidin
Ipegim EylulSule kızımda düşmüştü daha yüksekten uyutmayın göz kayması vs tehlikeli olur hareketlerini gözlemleyin bir gariplik var mı? Kusarsa da problemdir
Mom084 EylulSule yani hani şimdi hastaneler kalabalık diye aile hekimi sırayla aliyoe en azından biz geçen asi için gittik içeri bile almıyorlar dışarda sırada bekledik acil olduğunu söylerseniz alırlar hemen
duruliyasmom Canım eğer düşme sonrası gözlerde kayma, fışkırarak kusma, bilinç kaybı gibi durumlar yoksa sağlık kurumları gözlem altında tutmanı tavsiye ediyor. 2 saate yakın uyutma. 🙏🏻
EylulSule Mom084 hareketleri falan aynı su an değişen bi şey olmadı emin olmak için götürürüm diye düşünüyorum ya
EylulSule Ipegim yok hiç biri olmadı çok şükür 3 saat oldu kusmadı huysuzluk yapmadı gözlerinde dalma ya da kayma olmadı 🙏
EylulSule Sonsuzask_06 çok şükür canım ya çok korktum Allah kimseye yaşatmasın beterinden korusun hepimizin evlatlarını 😔🙏